Wow ce gene lungi ai!!!

Bună frumoaselor și bine v-am găsit.

De curând am început să primesc multe întrebări în legătură cu genele mele, ce rimel folosesc, fac ceva special? Ei bine, răspunsul este DA.

Dacă vă mai aduceți voi aminte, am câștigat la o tombolă în cadul celui de-al treilea eveniment Galați beauty swap un ser pentru creșterea genelor de la Lambre.

Inițial nu prea i-am dat multe șanse, asta pentru că eu am mai folosit un ser de care am fost foarte mulțumită însă costa cu mult mai mult decât acesta și am zis, băi, e prea ieftin n are cum să fie bun.

Produsul se numește Magic Long Eye Lash active serum și îl găsiți pe site-ul celor de la lambre.ro cu prețul de 68.50 lei.

Acesta vine într un tub de 4 ml, are o pensulă în genul celei de tuș și eu îl aplicăm în fiecare seară la baza genelor, recunosc că uneori mai săream peste acest procedeu.

Îmi pare rău că nu am păstrat pozele cu genele mele la începutul tratamentului și am să vă arăt direct după tratament, însă multă lume a observat schimbarea asta și genele mele au fost lăudate.

Toată lumea vrea să știe ce rimel folosesc, însă nu rimelul este cel care mă face să am gene așa lungi, ci acest produs.

A trecut mai mult de o lună de când îl folosesc și el încă nu s-a consumat, mă bate gândul să o dau și pe mama să văd dacă sunt îmbunătățiri și la ea, însă ea are ochii super sensibili, nici mascara nu poartă și nu știu dacă s ar înțelege cu el, totuși am să încerc.

Frumoaselor, asta a fost tot pentru azi, am vrut să știți că eu chiar sunt mulțumită de acest produs și îl recomand cu mare drag.

Până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!

Sabina

28 thoughts on “Wow ce gene lungi ai!!!

  1. Tare și are rezultate destul de rapid.
    Arăți super!
    dar care este prețul? Și ce spune la indicații, este recomandat pentru oricine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top