Articol

Workshop de frumusete la Aristocrat Studio Braila

Bună frumoaselor și bine v-am găsit, azi vorbim despre: Workshop de frumusete la Aristocrat Studio Braila.

Dacă în articolul trecut am vorbit despre luminițele din orașul Brăila și am văzut că v-a plăcut. Azi vreau să vorbim despre un eveniment care s-a desfășurat la noi în oraș. Anume Workshop de frumusețe la Artistocrat Studio.

Trebuie să recunosc că e prima dată când am auzit de acest studio-salon, deși el este deschis de undeva de prin iunie.

Motivul pentru care am vrut să particip la acest eveniment, este faptul că știam care sunt temele care urmează să fie abordate. Cum sunt o împătimită a frumuseții, am zis că nu trebuie să îl ratez. Temele au fost:

  • sănătate
  • extensii de gene
  • hairstyling
  • tratamente cosmetice
  • îngrijirea unghiilor, etc.

Toate doamnele care lucrează la acest salon și care au vorbit în fața noastră, mi s-au părut foarte drăguțe, experimentate. Stiau să te facă să te simți bine, chiar dacă le vedeai pentru prima dată.

Workshop de frumusete la Aristocrat Studio Braila

Locul a fost decorat cu foarte mult bun gust, am aflat informații pe care nu le știam și de care o să țin cont de acum înainte.

Evenimentul a fost plin de surprize, am primit și câte o punguță cu produse, pe care eu deja am început să le folosesc, m-am îndrăgostit de masca de la Nashi, e singurul produs care a reușit să își păstreze mirosul pe părul meu și a doua zi.

Iar la final au fost și două tombole, la prima am câștigat un pensat și vopsit de sprâncene la Liliana Preda și am primit și un voucher de 20% pentru Micropigmentare.

Pentru cele care sunt din Brăila și vor să apeleze la serviciile lor, o să vă las numele fiecărei fete și cu ce se ocupă în cadrul acestui salon.

  • Mihaela Talpău: face extensii de gene și machiaj
  • Liliana Preda: epilare definitivă și sprâncene
  • Alina Timar: păr
  • Violeta Florea: unghii

Pentru mai multe informații vă rog să accesați și pagina lor de facebook: Artistocrat Studio.

Dacă vreți să și auziți ce s-a discutat în mare la eveniment, am un clip pe you-tube (aici).

Vreau să le mulțumesc organizatoarelor că m-au primit în colțul lor de Rai și vouă pentru că m-ați citit, până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!