Articol

Wishlist/MaKe Up/Top 5

Bună dragele mele!

Astăzi vă pregătisem un material foarte frumos însă din păcate l am șters, așa că va trebui să o iau de la capăt și pentru că nu dispun de prea mult timp iar eu nu mă simt prea bine voi lasă acea idee pentru joia viitoare.

Dar să știți că asta nu mă va împiedică din a scrie un articol pentru voi pentru că îmi place cea ce fac și asta mă face să mă simț mai bine.

M am gândit să fac un Wish list cu produse pentru machiaj pentru că în curând voi merge la o rundă de shopping și știți că v am zis că trebuie să avem o lista cu noi așa că m am gândit că de ce să nu fac o lista online , așa vedeți și voi ce aș vrea să mi cumpăr și în felul asta poate va inspir și pe voi să va luați anumite produse așa că să îi dăm drumul:

1.Maybelline Dream Lumi Touch Concealer:Cred că nu este fată care să nu fi auzit de acest produs , am auzit de mult timp de el însă mi se pare destul de scump adică 38 de lei pentru un anticearcăn însă dacă îl găsesc măcar la 28 max de lei cu siguranță mi l iau.

2.Rimmel London Lash Accelerator:Rimelul asta este wow , l am încercat la țara pentru că mătușa mea îl avea și pur și simplu m am îndrăgostit de el , am rămas șocată când l am văzut cum acționează , îmi făcea genele să arate de parcă aș avea gene false , ceea ce e uimitor , în mall la mine în Brăila costă 38 de lei , iar eu nu prea cumpăr rimeluri scumpe pentru că rimelul este primul produs cosmetic care se usucă după 3 luni așa că 38 de lei pentru 3 luni consider că nu merită și asta va sfătuiesc și pe voi să faceți:Nu cumpărați rimeluri scumpe pentru că nu merită;)

3.Pudra iluminatoare Farmasi:De foarte mult timp vânez acest produs era cât pe ce să mă laș convinsă și să dau 38 de lei pentru că nu găseam nicăieri altundeva un asemenea produs însă doamnă de acolo m a văzut că mă uităm cam îngândurata la prețul produsului așa că mi a arătat un alt iluminator care costă 20 de lei , în 4 culori însă preferăm să dau 38 de lei pe un produs de calitate decât 20 pe unul de nimic , dar asta vom discută în altă postare.

4.Maybelline Color Whisper în nuanța Who wore it redder , mi se pare o culoare superbă pentru iarnă și știți cât îmi plac aceste rujuri așa că nu mă pot abține să nu îmi mai cumpăr.

5.Rimmel Kate Moss Lipstick:Aș vrea acest ruj într o nuanță movulie pentru perioada asta de toamnă iarnă.

Fetelor asta fost tot , sper că v a plăcut și că v am inspirat și pe voi , nu uitați că aștept în continuare părerile și sugestiile voastre iar noi ne revedem joi cu o nouă postare.

Pe mine mă puteți găsi pe:

Email:georgiana.sabina94@yahoo.com(pentru colaborări sau dacă vreți să vorbim)

S-ar putea să-ți placă și...

0 comentarii

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  2. Cu siguranta voi face , deocamdata nu am cu ce sa fac poze si mie mi place acea paleta insa inca n am terminat trusa cu 168 de culori , pe care o am asa ca na…mai astept:))

  3. Imi place nuanta rujului de la Maybelline <3

    1. Si mie la nebunie , eu l am vazut pe yt la Laura Musuroaea si mi a placut foarte mult

  4. Lash accelerator e unul din cele mai bune rimeluri pe care le-am încercat , poate chiar cel mai bun! Face de toate :)) Merită să-l cumperi ! :*:* Și rujul de la Maybelline am auzit că este foarte bun și culoarea aceea e super drăguță! http://dianaschoises.blogspot.ro/

    1. Asta am zis si eu cand l am incercat prima data , de abia astept sa mi l cumpar :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *