Articol

Vreau Sa le Termin!!

Bună dragele mele.

Astăzi v am pregătit o nouă postare și anume un fel de project pan , eu am văzut această idee  la Madlenn92  ea a făcut Finish 10 by Xmas , eu nu vreau să fac exact că ea așa că m am gândit să schimb un pic , în sensul că eu am mai multe produse pe care vreau să le termin și m am gândit să aleg 14 produse pentru că m am născut pe 14 octombrie și mi s a părut mai interesant și să încerc să termin aceste produse până pe 1 decembrie , voi începe cu “campania asta” de pe  1 noiembrie și chiar sunt curioasă câte produse voi termina , unele dintre ele sunt pe jumătate terminate , altele aproape noi nouțe.

M am gândit și la un nume pentru această postare , un nume românesc “Vreau Să le Termin” și mi am propus să fac astfel de postări în fiecare luna, sper să vi să pară interesantă ideea și să îi dăm drumul:

Produse de îngrijire:

1.Cremă fluidă Balea  , vreau să o termin pentru că nu mi mai place  , am avut un timp în care o adoram însă acum nu știu simt că nu face nimic , după ce o aplic lasă un aspect lipicios pe față și nu mi mai place, numai am mult din ea.

Pentru machiaj:

1.Dream Pure Bb de la Maybelline , l am primit cadou , nu prea mi se potrivește , pentru că e pentru ten gras dar mai am foarte puțin din el și îl termin .

2.Nyx Mosaic Powder , la fel e un cadou de la aceași persoană care mi a dat și Bb creamul și anume de la Alice pe care o pup , sinceră să fiu , m am cam ferit să folosesc acest produs pe obraji pentru că e prea intens pentru mine dar folosit că eyeshadow e super.După cum puteți vedea am făcut o mică gaură în el.

3.Ruby Rose beauty cosmetic kit este o trusă destul de veche în colecția mea dar încă bună , vreau să termin 3 nuanțe care mi plac mie și după aia văd ce voi face cu ea și vreau să termin nuanțele de mov din ea pentru că sunt foarte frumoase , un pic prăfoase.

4.Seventeen Perfect Harmony Eyes este o trusă foarte frumoasă , la început la fel mi a plăcut foarte mult însă acum nu prea am mai folosito.

4.Fard fake Mac , este un mov superb , știu că pe cameră se vede albastru dar e un mov superb și când l am cumpărat , nu l am cumpărat pentru mov ci pentru nuanța de alb sidefat cu care venea inclusă.

6.Creion alb Ada , îl am de ceva timp , e destul de mic dar tot nu mă îndur să l dau pentru că mi a plăcut mult.

7.Creion Nyx în nuanța Purple în ultimul timp am gravitat către nuanțele nude de maro și roz iar movul l am cam uitat.

8.Creion Duo She , este unul din cele mai cremoase creioane dar m am cam săturat de el și “Vreau Să îl Termin”

9.Creion auriu Miss Cop , pe acesta l am luat odată cu tușul mov pe care l am prezentat într un hăul anterior și din păcate am uitat să l întroduc și pe acesta în acel hăul , este un creion cu o culoare deosebită , ce nu mi place la el este gliterul mare pe care îl are , fapt care m a împiedicat să îl port dar acum m am decis , vreau să ajung măcar la jumate cu el.

10.Balsam de buze Miss Cop , numai am mult din el pentru că și de el mă țin de ceva timp să îl termin.

11.Balsam de buze Garnier , nu mi place deloc , este dur și trebuie să apăs că să simt că s a luat ceva și , dacă apăs de mai multe ori pe buze , lasă bucăți mari din produs și nu mi place de acea vreau să îl folosesc seara și să l termin.

12.Ruj Maybelline , despre acesta am vorbit aici  și nu cred că mai are rost să zic și altceva , mi a plăcut a fost bun dar simt că am depășit faza cu buzele roz , acum mă îndrept spre culori mai închise pentru că am eu impresia că se potrivesc mai bine cu bretonul.

 13.Ruj Essence , nr 10 , Cotton Candy , la fel mi a plăcut la vremea lui dar acum nu prea îl mai agreez.

14.Gloss Essence din gamă lor strălucitoare , vreau să termin produsul acesta , sunt la jumătate cu el  , e al doilea pe care îl am dar nu îmi mai place
Fetelor asta a fost tot pentru azi , nu uitați că aștept în continuare părerile și sugestiile voastre , îmi puteți spune dacă ați folosit ceva de aici sau ce produse vreți să terminați și voi  , pentru că mi ar face mare plăcere să aflu de noi produse sau să redescopăr vechi produse , cine știe.

V am pupat și noi ne “revedem”  sâmbătă  cu o nouă postare :*

 

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *