Articol

Voi obisnuiti sa va recititi cartile?

Bună și bine v-am găsit.

Trebuie să recunosc că acest articol m-a luat un pic pe nepregătite, însemnând că nu aveam nici cea mai mică idee despre ce să vorbesc azi.

Nu știu cum sunteți voi, dar eu atunci când îmi pierd inspirația, îmi place să mă uit în jur și să văd dacă găsesc produse sau obiecte despre care să vorbesc.

Ei bine, asta am făcut și pentru ceea ce citiți voi acum, mă uitam la raftul meu pentru cărți, pe care îl ador (apropo e de la Ikea, în caz că vă interesează) și imediat mi-a venit în cap următoarea întrebare: O să mai recitesc vreodată vreuna din aceste cărți?

Vă zic sincer, eu nu sunt genul care recitește cărțile, dacă un film, un serial, sunt dispusă să îl revăd, la carte e un pic diferit.

Dar după, stau și mă gândesc că unele cărți poate nu le am înțeles cum trebuie și că sunt genul care se citesc de mai multe ori pentru a le înțelege sau pentru a le aprofunda.

Cărțile sunt în general frumoase și îmi place la nebunie să le colecționez dar sunt lucruri pe care uneori îmi pare rău că dau banii, asta pentru că le citesc o singură dată și apoi uit de ele.

Vreau să schimb acest lucru și să încerc să recitesc unele cărți, asta pentru că îmi place cam tot ce am eu în colecție, cu foarte puține am dat chix cum s-ar zice și cred că voi face asta mai ales cu acele cărți de dezvoltare personală, poate e ceva ce mi-a scăpat mie citindu-le, sau poate că între timp m-am maturizat eu și văd altfel lucrurile, orice e posibil.

Voi obișnuiți să vă recitiți cărțile?

Aștept cu mare interes să discutăm pe acest subiect, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!

S-ar putea să-ți placă și...

8 comentarii

  1. Sincer eu una nu recitesc cărțile…sunt atât de multe noi cărți care așteaptă să fie descoperite..

  2. Bineinteles. Cu fiecare citire gasesti noi si noi detalii in povestile pe care le citesti.

  3. barbierucristina spune:

    Sincer, nu prea. Sunt asa de multe carti care stau pe lista de citit si trebuie citite ca timpul chiar nu ar fi suficient sa recitesc cartile.

  4. Super tare articolul ! 🥰

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *