Articol

Voi l-ati incercat?

20180702161933_IMG_3976

Bună frumoaselor.

Azi m-am gândit să vorbim despre un alt produs Bioderma drag mie, de data aceasta face parte din gama produselor pentru protecția solară și este vorba despre Photoderm bronz SPF30.

Mă bucur mult că în sfârșit am găsit un produs care poate să fie folosit atât pe față cât și pe corp, ba chiar acesta merge și pe păr.

20180702162006_IMG_3978

M-am documentat un pic despre el și iată ce am aflat:

Pe lângă protecţia UVA/UVB de suprafață (sisteme de filtrare), Photoderm BRONZ oferă protecție biologică internă: Cellular Bioprotection™. Acest brevet exclusiv exercită două acțiuni principale:

  • Protejează și stimulează mecanismul de autoapărare al pielii (imunitatea) în timpul expunerii la soare.
  • Oferă protecție biologică genomului, celulelor şi integrităţii țesuturilor pielii.

Eu am mai folosit protecție solară de la Biodermă, dar sub formă de cremă, acesta este un ulei uscat, o noutate completă pentru mine.

L-am tot văzut vehiculat prin blogosferă și chiar eram foarte curioasă să îl încerc, așa că o să îl iau cu mine la mare, a călătorit până în Italia și de mâine urmează să îl pun la treabă.

Am înțeles că pe lângă faptul că protejează, ajută și la bronzarea uniformă, lucru de care eu sunt foarte curioasă, pentru ca fiind albă, eu nu mă prea bronzez.

Sunt curioasă dacă voi ați încercat acest produs, spuneți-mi cum vi s-a părut, părerea mea despre el o să o aflați cu siguranță pe instagram.

Până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *