Articol

Voi faceti cadouri parfumuri?

Bună și bine v-am găsit.

Articolul de azi este mai scurt, asta pentru că vreau să vorbim mai mult în comentarii, vreau să aflu și părerea voastră despre acest subiect.

Mie îmi plac parfumurile, poate mai mult să le am decât să le folosesc, la capitolul ăsta nu am moștenit-o pe mama care e în stare să se întoarcă de la ușă ca să se dea cu parfum, eu așa sunt cu rujurile.

Eu recunosc despre mine faptul că sunt o persoană destul de pretențioasă la parfumuri, adică dacă să zicem că la make-up nu fac nazuri, când vine vorba de parfumuri am anumite gusturi și sunt destui de puțini oamenii care m-au nimerit.

Pentru mine produsul ideal este unul dulce, extrem de dulce, să îl simt, să fie ceva puternic, lemnos poate, oriental uneori.

De-a lungul timpului mi-am dat seama că aromele fresh și mai ales florale, nu sunt pentru mine.

Știind despre mine acest lucru, îmi e foarte greu să fac cadou un parfum, doar dacă știu că persoana respectivă iubește un anumit parfum și aud din gura ei că și-l dorește, altfel nu prea mă încumet.

Mi-ar plăcea să știu cum procedați voi, faceți cadou un parfum pe premisa că: Gestul contează sau vă interesați de gusturile persoanelor înainte?

Ați primit vreodată feedback negativ de la cineva pentru un parfum făcut cadou?

Chiar mi-ar plăcea să vorbim mai multe pentru că parfumul pentru mine nu prea a fost o opțiune în alegerea unui cadou.

Mulțumesc că ați fost și azi cu mine, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!

S-ar putea să-ți placă și...

22 de comentarii

 1. Andreia Butnaru spune:

  Am facut cadou parfumuri si am primit, dar eu una sunt de parere ca daca nu iti place ce ai primit da mai departe si poate altei persoane i se potrieste

  1. Da, e si ideea asta buna.

 2. Ooo, ăsta e un subiect care mă interesează și pe mine!
  Am făcut cadou parfum o singură dată și din fericire este acum preferatul persoanei respective, dar a fost o pură întâmplare.
  Mi se pare că e ceva mult prea instabil, de la problema de gust, până la faptul că parfumul miroase diferit pe pielea altor oameni.
  Există articole pe internet și am văzut că și secțiuni în magazinele online de „crowd pleasers”, parfumuri care de obicei plac tuturor, dar încă nu am încercat să cumpăr un cadou din acea selecție.

  1. Ma bucur mult ca si tie ti place, uite ca pe asta cu „crowd pleasers” nu o stiam, multumesc, o sa ma mai documentez si eu.

 3. mihaelanistor spune:

  Aleg parfumuri pentru mama si soacra mea, ca eu stiu cel mai bine ce li se potriveste.

  1. Asta e foarte bine

 4. Fac cadou parfumuri doar la prietene carora le cunosc gusturile sau nu sunt pretentioase. Eu sunt la polul opus fata de tine: prefer parfumurile florale si pe cele fresh.

  1. Asa simt si eu

 5. De obicei atunci cand fac un cadou caut sa fie conform preferintelor destinatarului si sa-mi placa si mie.

 6. Nu cred ca-m primit vreun feedback negativ la un parfum primit

 7. portiadecitit spune:

  Eu ofer cadou parfumuri, cand cunosc bine preferintele persoanei si am idee cam ce ii place.

 8. Camelia Croitor spune:

  Nu prea ofer cadou parfumuri, tocmai pentru ca este complicat sa ghicesti. Insa daca stiu ca o persoana iubeste un anume parfum, atunci ma risc…

  1. Asa e, asa sunt si ey

 9. Ramona Gheorghe spune:

  Cadoul este unul dintre cele mai usoare cadouri de oferit. Imi place sa primesc parfumuri, dar sa si ofer

 10. Nu ofer parfumuri cadouri, asta pentru că nu știu dacă i-a plăcea aroma aleasă de mine. Așa că prefere să-mi iau mie parfumuri :))

  1. Foarte bine si asa

 11. barbierucristina spune:

  Cred ca parfumurile pot fi daruite doar persoanelor pe care el cunaostem foarte bine. Asta pentru a nu da gres cu alegerea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *