Articol

Voi cum va protejati telefonul?

Bună tuturor. Voi cum va protejati telefonul?

Eu până acum trebuie să recunosc că am fost cam neglijentă. Știam că există pe piață diverse produse care să mi protejeze telefonul de zgârieturi dar nu încercasem nimic.

Am fost destul de norocoasa până acum și nu am avut probleme de genul, dar anul ăsta parca mi-am dat doctoratul în scapăt telefonul pe jos. M-am procopsit cu vreo 3-4 zgârieturi foarte urâte pe ecran, lucru de care nu sunt foarte mandră.

Smart protection

N-am mai pățit asta până acum și sincer nu e un moment prea fericit. Norocul meu a fost că am primit de la evenimentul avut la Galați un kit de la Smart Protection de protecție.

Acest kit conține următoarele:

  1. folie de protecție
  2. smartspray
  3. card de instalare
  4. microfibră
  5. instrucțiuni de utilizare

Mi-a plăcut că instrucțiunile au fost foarte clare și ușor de înțeles. Folia s-a dezlipit foarte rapid de pe suportul ei. Ni se recomandă să închidem telefonul înainte de începerea procesului.

Eu recunosc că nu am avut curaj să o aplic singură, asta pentru că am două mâini stângi. Așa că am apelat la super priceputa mama care a făcut o treabă foarte bună.

Smart protection

După 24 de ore deja nu se mai vedeau goluri ciudate pe sub folie. Eu una sunt mulțumită și sunt curioasă cât mă vă tine această folie.

Am ajuns la concluzia că orice telefon mi-aș mai lua de acum, trebuie neapărat să îi cumpăr și husa și folie, nu se mai poate fară. Sunt o neîndemânatică, scap mereu lucrurile din mână și chiar e păcat ca telefonul să aibe de suferit.

Cam atât cu experiența mea Smart Protection. Sunt curioasa, voi ați încercat produse de la ei sau daca vă tentează să le încercați?

Aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:
Să aveți o zi superbă!!!

PS: Pe ei îi găsiți și pe facebook și instagram!