Articol

Voi ați auzit de Narah?

Bună tuturor. Voi ați auzit de Narah?

Pentru mine a fost prima data la evenimentul avut la Galați. Până atunci nu știam nimic de site-ul lor, dar mă bucur că am aflat și azi vă zic ce produse am testat de la ei.

O să încep cu o mica descriere pe care ei și-au făcut-o, ca să știm cu cine avem de a face:

Misiunea și dorința noastră este să contribuim la ocrotirea Planetei noastre. Vă oferim produse cu grijă pentru sănătate și mediul înconjurător.Deasemenea, bunăstarea animalelor este importantă pentru noi.

De aceea toate produsele noastre sunt  cruelty-free și marea majoritate și vegane. Gama noastră conține produse pentru îngrijirea părului și pielii. Dar și produse de îngrijire pentru bebeluși, copii și cupe menstruale.

Iar acum hai să vă arăt ce am primit eu:

  • Shower oil de la Bellesa cu portocale dulci și lămâi
  • Balsam de par Zenz Eucalyptus no 11

Produsele sunt de origine organică și dețin certificat Nordic Ecolabel the Swan & AllergyCertified.

Îmi place mult că uleiul de duș vine într-o cantitate mică, deoarece știu că nu exista riscul să expire dacă stă prea mult în baie. Mirosul acestuia e foarte subtil, se simte portocala mai mult. Aroma se păstrează un pic pe piele, Îmi place că lasă pielea foarte catifelata și hidratată.

narah

Pentru mine produsele Zenz nu sunt o noutate, deoarece testasem și în trecut produsele lor și știam că îmi plac. Am mai avut și șampon și ceva pudra de volum.

De data asta am testat un balsam. Forma m-a captivat, trebuie să recunosc. Mirosul e unul intens și fresh de eucalipt. Daca alegi să faci baie dimineața și folosești acest produs, clar te trezești instant.

narah

narah

Îmi place textura că e lejeră și nu încarca parul. Îl descurcă și chiar mă împac bine cu el.

Cam atât despre aceste produse, vă invit să dați un click la ei pe site și să vedeți ce alte produse mai găsiți.

Daca v-a plăcut articolul, vă aștept cu un comentariu, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!