Articol

Vitamix are grija de mine

Bună tuturor, azi vorbim despre produsele pe care le-am primit din partea celor de la Vitamix.

Dacă sunteți cu mine de ceva timp aici pe blog, știți faptul că eu am tot colaborat cu ei. Îmi plac produsele care se comercializează pe magazinul lor online, dar și faptul că am două puncte fizice la mine în oraș. De data asta au fost sponsori la evenimentul nostru drag Danube Bloggers Meet 3 și am plecat fiecare cu o punguță plină cu produse.

Eu am tot testat produsele lor și știam la ce să mă aștept:

Fiecare duș devine o călătorie în mijlocul naturii cu gelul de duș vitalizant. Textura gelului de duș este cremoasă și se transformă într-o spumă fină și abundentă în contact cu apa. Această spumă delicată curăță eficient pielea, practic e o experiență în sine.

Șamponul a devenit prietenul familei noastre, l-am avut pe acesta de vreo două ori dar și în alte variante și mereu am fost mulțumiți de el. Îmi place textura cremoasă și faptul că are 99% ingrediente naturale. Nu face la fel de multă spumă ca un șampon obișnuit dar nu mă deranjează.

Consider că nu ar trebui să vă lipsească din casă balsamul de hidratare, fie că îl alegeți pe cel cu Gălbenele și Propolis, fie pe cel cu Mușețel. Mie ambele mi se par la fel de bune. Am folosit atât pe buze, cât și pe alte zone uscate ale pielii. Recent m-am tăiat la un deget și cineva mi-a recomand să folosesc acest gen de balsam pentru închiderea rânii. De aceea zic că e bun la casa omului.

Cât despre vitamina C, am început să o consum zilnic, așa cum este recomandat în prospect. Vitamina C este una dintre vitaminele cu cele mai bune efecte asupra organismului și o astfel de cură nu strică niciodată. Imunitatea oricum nu este neapărat punctul meu forte, așa că încerc mereu să iau astfel de suplimente.

Și acestea au fost toate produsele primite de la Vitamix, vă mulțumesc pentru timpul acordat.

Până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!