Articol

Vineri e #devorbit

Bună tuturor. Vineri e #devorbit.

M-am gândit să fac puțină lumină pe blogul meu. Însemnând că de acum miercuri o să fie despre frumusețea exterioara, despre produse, recenzii și chestii mai de fete, la care nu îi discriminez nici pe băieți. Totuși pentru ziua de vineri, m-am gândit să o țin pe relaxare și să vin să abordez diverse subiecte comune.

Pentru că stiu că publicul meu este format și din băieți și poate nu toți vor să citească despre rujuri, zic.

Astăzi încep cu un subiect fresh să zic așa și este legat de sport. Mai exact de faptul că încerc să am grijă de corpul meu prin exerciții zilnice.

În acest sens am dat o comândă pe Decathlon, de unde mi-am luat niste greutăți reglabile. Eu fiind destul de micuță așa și neavând o rezistență foarte mare, am zis să încep cu ceva mai lejer. Am ales să le iau pe cele de 0.75 kg. Nu sunt nici cele mai ușoare, pentru că la ei pe site găsiți și de 0.50 kg. Preț: 44.39 lei.

Decathlon

Mi-am comandat și o bandă elastică, voiam eu una circulară dar n-am fost atentă când am dat comanda. Cu toate astea daca o leg cu un nod o pot transforma și e totul ok. Preț: 19.99 lei.

Revenind la greutățile reglabile, m-am gândit că sunt mai bune decât niște gantere, pentru că pe acestea le pot pune și la picioare.

Îmi da o stare foarte buna să mi fac rutina asta de dimineața. Efectiv mă trezesc, mă duc la baie (nu trebuie să zic ce se întâmplă pe acolo, lucruri basic) apoi revin și fac 50 de abdomene. După, mai am și alte exerciții care necesita să stau culcată. La mine în camera fiind foarte strâmt locul, fac aceste exerciții în pat.

După, iau micul dejun și apoi revin la greutăți, am găsit câteva exerciții pe youtube, la un simplu search o să găsiți o grămadă de clipuri.

Încerc să nu mă suprasolicit. Eu am și scolioză deci nu am voie să fac unele lucruri, sau îmi este mai greu, dar cu toate astea îmi place că fac ceva. Mai ales de când cu izolarea, chiar am făcut mai multe exerciții și asta nu poate decât să mă bucure.

Cred că este important să ne mișcam, fie că mergem pe jos, alergăm, facem sport în casă sau mergem la sală. E bine să ne punem mușchii în funcțiune.

Cam asta a fost pentru azi, v-am zis, de acum Vineri e #devorbit.

Voi faceți sport în casă?

Aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!