VIITORUL CONSTA IN CARTI ONLINE

Bună și bine v-am găsit.

Numele meu este Sabina și îmi place să citesc, anul ăsta mi-am propus să ajung la 50 de cărți citite, pentru unii e mult, pentru alții puțin, cert e că deja am reușit să citesc 10 cărți și vreau ca numărul să crească și mai mult și mai repede.

Nu vreau să par răutăcioasă dar viitorul pentru mine constă în carti online, pentru că sunt o persoană destul de comodă (ca să nu zic leneșă), plus că dacă mă apucă la 23.00 noaptea cheful de poezii romantice și vreau să mi cumpăr cartea 111 cele mai frumoase poezii de dragoste din literatura română, o pot face printr-un simplu click.

Dacă v-am făcut curioși cu această superbă coperta dar nu sunteți siguri că merită cartea, vă las mai jos o mică descriere pe care am găsit-o pe site:

Cele 111 poeme de dragoste scrise de tot atâția scriitori și scriitoare acoperă nu mai puțin de 230 de ani de poezie românească. Cel mai vechi poem datează din anul 1785, iar cel mai nou, din 2015. Această antologie reflectă o întreagă literatură (poeți clasici și contemporani, celebri și necunoscuți, genii și minori) și totodată oferă nenumărate surprize. Dat fiind conținutul sentimental explicit, recomandăm lectura în intimitatea cuplului; iar pentru o viață publică armonioasă – postarea versurilor preferate pe rețelele sociale!“

Recunosc că am tot văzut cartea pe rețelele sociale și prin magazine și mi-a atras imediat atenția așa că plănuiesc să fie a mea pe viitor.

Site-ul despre care am făcut referire azi, se numește Cărți beletristică și vine cu o grămadă de categorii din care poți alege, eu deja am aruncat o privire pe site și presimt că nu-i a bună pentru portofelul meu.

Pe lângă asta, prețurile mi se par foarte bune, am văzut cărți cu doar 5 lei, păi gândiți-vă și voi câte cărți îți poți lua cu 50 de lei, de exemplu.

Eu când caut un site dedicat comenzilor de cărți, mă uit la prețuri, îmi place să zic că le vânez, sunt un fel de vânător, dar nu ca cel de pe vremuri ci unul modern, de oferte.

Știu că nu toată lumea are înclinație spre citit dar există o grămadă de beneficii de care poți profita, de exemplu, s-a demonstrat că terapia prin cărți ne ajută să reducem stresul, să devenim mai optimiști și mai încrezători în forțele proprii, sună bine nu?

Pe final de articol mi-ar plăcea să știu:

Voi ați auzit de acest site? V-ar tenta să cumpărați de pe el?
Aștept cu mare drag răspunsurile voastre, până data viitoare:
Să aveți o zi superbă!!!

Sabina

30 thoughts on “VIITORUL CONSTA IN CARTI ONLINE

  1. Din cate am inteles eu, ar fi detinut de libraria Delfin. De la ei am comandat si nu am avut probleme cu comanda. Nu obisnuiesc sa cumpar din librarii fizice, online sunt mult mai ieftine.

    1. Cred ca m-ai inteles gresit 😂 cartile acestea se comanda online dar ele tot tiparite sunt, eu am promovat o librarie online de pe care puteti comanda cartile online, fara sa mai mergi in librarie sa o iei, vine frumos acasa dar ea tot tiparita vine si eu ador sa citesc cartile in format tiparit. Probabil ca m-am exprimat eu gresit, dar daca intrai sa verifici link ul vedeai despre ce e vorba.

    1. Clar am indus lumea in eroare cu titlul, pentru ca esti a doua persoana care mi spune asta 🤣 eu voiam sa vorbesc despre un site de unde sa cumperi cartile online, nu sa le citesti online, titlul mama lui 🤣🤣🤣

  2. Am descoperit librăria online cărți beletristică.ro datorită ție și îți mulțumesc pentru asta.
    Acum am un motiv în plus să-mi îmbogățesc cultura și biblioteca .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top