O noua descoperire: Valentino Cosmetics

Bună frumoaselor,

Azi am revenit cu o recenzie foarte colorată, despre un site despre care nu auzisem până acum și anume Valentino Cosmetics.

Am primit de la ei de pe site câteva produse foarte drăguțe despre care o vă spun azi mai multe și pentru că vreau să fiu mai ordonată, o să încep cu un produs pentru corp și anume Crema de mâini din gama Secret Garden de la Pielor, aceasta e cu magnolie și extract de arnică.

Îmi place că e micuță și încape oriunde, are un miros foarte plăcut de magnolie, este o cremă foarte hidratantă, aproape ca un unt de mâini, intră relativ repede în piele și le lase super moi și catifelate.

Tot de la ei am primit și două măști, una Brightening cu grefă și una care conține colagen, ambele erau de tip fâșie și pe ambele le-am încercat pe instagram cu voi (neapărat să mă urmăriți cu numele @sabinarusescu).

Miros foarte bine, la prima, cea pentru iluminare, am observat că mi lăsa tenul luminos, iar de aproape dacă mă uitam în oglindă, se vedeau mici particule sclipitoare, dar fără să fie ceva inestetic.

Iar la cea de-a doua am simțit un efect de strângere al tenului, ea este pentru fermitate și mă gândesc că de aceea am avut acest efect, plus că tenul se simțea puțin lipicios, dar efectul a trecut după câteva minute.

Dintre cele două, mai mult mi-a plăcut prima, ce nu îmi place la ele, este faptul că sunt cam mari pentru fața mea, dar asta nu e vina lor.

Pe site-ul lor găsiți și produse pentru unghii de la Ados, eu am primit un lac transparent și unul colorat, îmi place că lacul transparent e foarte micuț, nu o să mi dea probleme să îl termin.

Cât despre oja, culoarea e superbă, am folosit-o deja și m-am îndrăgostit de ea, e genul de nuanță pe care îl port foarte des.

Pe final am primit și câteva mostre de cremă de mâini (am primit 3, dar una se repetă, așa că am zis că nu are rost să o pozez), le-am luat cu mine în mica mea călătorie, o să vă zic despre ele pe instagram.

Și asta este tot, mă bucur așa mult când încerc produse de la branduri noi, despre care nu am auzit.

Dacă v-a plăcut, aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!

Sabina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top