Articol

Update:o luna jumate cu Realash

Buna dragelor si bine v-am gasit, azi avem: Update:o luna jumate cu Realash

A trecut o luna si doua saptamani de cand am inceput tratamentul cu Realash despre care am vorbit aici. Sper ca nu e o problema ca am intarziat un pic.

Sa stiti ca acest produs m-a facut sa mi dau seama de un lucru pe care nu-l realizasem pana acum. Anume faptul ca am genele mai lungi si mai dese la ochiul stang decat la cel drept. Nu stiu daca doar mi se pare mie sau chiar asa e insa mie asa imi da impresia. Plus ca m-a facut sa fiu mai atenta cu demachierea. Eu cand ma demachiam , obisnuiam sa mi frec ochii si sa nu am grija de genele mele. Acum le periez zilnic , demachiez foarte finut. Am grija cand le curbez cu acel clestisor de gene , sa le prind bine.

Acum revenind la produsul in sine , mi-am aplicat serul acesta in fiecare seara dupa demachiere la baza genelor asa cum zic si ei iar eu sincer am inceput sa vad rezultatele , plus ca am observat ca se aplica mult mai bine si rimelul.

Ce mi place mult la el e faptul ca nu mi irita ochii , s-a intamplat de doua ori sa imi intre in ochi si chiar n-am avut probleme , deja a intrat in rutina mea si il folosesc cu mare placere.

Va las cu pozele iar noi ne revedem cu rezultatele finale peste o luna si jumatate cand se va termina acest tratament.

(inainte de inceperea tratamentului)

(dupa o luna jumate)

PhotoGrid_1464348303292 PhotoGrid_1464348224220 PhotoGrid_1464348191255

Sper ca v-a placut , astept parerile voastre iar noi nu uitati ca ne revedem curand cu o noua postare , pana data viitoare:

Pupici si multa sanatate!!!