Unde sunt 2 puterea creste (cu Sano)

Bună și bine v-am găsit.

Articolul de azi o să vă surprindă, asta pentru că e prima oară când vorbesc despre produse pentru curățenie la mine pe blog.

Însă cum frumusețea nu se referă doar la un singur lucru, poate să fie și vorba despre frumusețea unui apartament/unei case, atât cât ea este curată.

Nu vă mai țin pe jar și vă zic că azi vorbim despre produsele Sano primite în cadrul Bucovina Beauty Event.

Acestea sunt:

 • Sano Maxima Balsam Rufe
 • Detergent de vase Sano Spark
 • Sano FORTE Plus
 • Sano Anti Kalk Piatră și Rugină
 • Sano Floor Fresh Home Luxury Hotel
 • Sano Sushi Burete
 • Sanobon 5 în 1
 • Un fel de prosopel pe care să pui vasele la uscat

Trebuie să recunosc că și la articolul acesta am avut un pic de ajutor, asta pentru că nu eu sunt cea care se ocupă de toată partea de curățenie a apartamentului, eu locuiesc încă cu ai mei, așa că mama a folosit mai mult produsele și știe mai bine să vă zică despre ele.

Totuși au fost și produse pe care eu le-am folosit și mi-am făcut o părere despre ele:

O să încep cu balsamul de rufe care miroase diviiin, nu prea suntem noi obișnuiți să luăm balsam la pungă, pentru că e mai greu cu depozitarea, dar chiar mi-a plăcut, lasă hainele moi și parfumate.

Detergentul de vase e produsul meu preferat din tot ce am primit pe parte de curățenie, mă înțeleg super cu el, nu știu dacă v-am mai zis, însă mie mi place mult să spăl vasele, așa că mă răsfăț cu el. Miroase foarte bine, eu am primit acum varianta pe galben cu lămâie, miroase atât de bine, fresh, nu trebuie să pui mult pentru că face o super spumă și chiar o să îl recumpăr, acum iar am primit la un eveniment varianta pe mov cu lavandă și abia aștept să o încerc și pe aceea.

Burețelul și-a făcut treaba, eu nu sunt foarte mare fană a acetui gen de burețel, însă sunt anumite oale, cratițe, care necesită o curățare mai aparte și atunci îl foloseam și și-a făcut treabă fără să apară zgârieturi sau mai știu eu ce.

Prosopelul ăla mi se pare tare drăgălaș, îmi place culoarea, e un pic prea mare pentru ce avem noi, mă refer ca suprafață, dar l-am folosit și și-a făcut treaba.

Iar acum o să o las pe mama sa vă zică despre restul produselor:

O să încep cu Sanobon 5 în 1, eram curioasă de mirosul ei, pentru că știu că fata mea nu acceptă orice parfum, mai ales că am mai avut incidente neplăcute, însă acesta ne-a plăcut la toți, ține destul de mult și clar o să îl recumpărăm.

Despre Sano forte pot spune că îmi place, vine în forma asta de spumă și se aplică rapid, prima oară când l-am folosit am uitat că trebuie folosite mănuși și m-au cam usturat mâinile, dar am remediat problema. Deobicei curaț cuptorul și aragazul cu el și își face treabă foarte bine.

Cu Sano Anti Kalk Piatră și Rugină am o relație mai veche, îl tot recumpăr de niște ani buni, e și la un preț accesibil pentru cantitatea pe care o primesc, l-am folosit atât în bucătărie, cât și în baie, elimină orice urmă de rugină.

Cât despre ultimul produs, Sano Floor Fresh Home Luxury Hotel, miroase plăcut, nu mă interesează să își păstreze mirosul pe parcursul zilei ci să facă podelele curate și strălucitoare fără a fi lipicioase, lucru care îl și face.

Oook și astea au fost produsele, mi-a plăcut mult să o pun pe mama la treabă, ea a fost vocea și eu am fost mâinile acestui procedeu.

Dacă v-a plăcut, aștept să mi spuneți, iar până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!

PS: Dacă sunteți din Suceava, să știți că au magazin fizic în cartier Obcini, Str. Bistriței, nr.10. Program: L-V: 9.00 -17.00; S: 9.00 – 13.00.
Au și magazin online și pot fi găsiți și pe facebook.

Sabina

23 thoughts on “Unde sunt 2 puterea creste (cu Sano)

 1. Îmi plac și folosesc produsele Sano, cel pentru podele fiind nelipsit din casă.
  Folosesc de asemeni Sano forte și Maxima, care sunt foarte bune.
  Aștept să testez și eu noutățile, spre exemplu cel pentru țânțari, muște și alte insecte care apar la curte, dar și celelalte produse.

 2. Pana acum nu am folosit produsele Sano insa am primit la GBS cateva produse interesante si abia astept sa le pun la treaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top