Articol

Un tus care merita

Tus Epic Ink Liner Nyx

Bună și bine v-am găsit, azi vorbim despre Un tus care merita.

Acum ceva timp v-am vorbit despre unul care nu mi-a plăcut. Vă ziceam de tușul de la Essence că m-a dezamăgit teribil. Ei bine… de atunci am tot căutat și în sfârșit am găsit ceva ce mă mulțumește.

Tușul se numește Epic Ink Liner de la Nyx iar eu l-am luat de pe makeupshop.ro la 33 de lei, redus de la 44.

Auzisem numai lucruri bune despre acest produs, toată lumea îl lauda. Nu știam daca să mă avânt să îl iau sau nu, dar cum erau reduceri, l-am luat.

 Epic Ink Liner Nyx

Îmi place foarte mult aplicatorul lui și faptul că pot trasa foarte ușor linii cu el. Din tot ce am avut eu până acum, e singurul care nu mi s-a scurs. Nu stiu cum sunteți voi, dar mie mi se întâmplă des să râd cu lacrimi. Din cauza asta de multe ori mi se întindea tușul pe la colțuri.

Cu ăsta nu am pățit așa ceva. Stă acolo nemișcat până când îl dau jos. Cât despre capitolul demachiere, se dă destul de greu, dar nu mă deranjează.

O singura problemă am avut cu aplicatorul, dar a fost ceva din cauza mea. Trebuie să aveți grija cu el atunci când îl închideți, capacul pe mine mă cam enervează.

Dar ăsta e singurul minus, în rest eu m-am împăcat foarte bine cu el. Chiar mi-ar placea ca cei de la Nyx să se gândească să scoată și alte nuanțe. Mi-ar placea și un mov sau un albastru. Pe site îl găsiți doar pe negru și maro. Momentan este indisponibil pe acel site dar sunt sigură că îl găsiți și în magazine sau online pe alte site-uri.

Swatch

Mă bucur că în sfârșit am găsit Un tus care merita.

Cam atât pentru azi, dacă v-am făcut curioase aștept să mi spuneți, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!