Articol

Uleiul din arbore de ceai

Bună tuturor. Astăzi vorbim despre Uleiul din arbore de ceai.

Este un ingredient din ce în ce mai răspândit în produse, asta datorita proprietăților lui. Vă enumăr câteva:

  • antiseptic
  • antibacterian
  • antiviral
  • antifungic

În urma participării la evenimentul Danube bloggers meet, am avut ocazia să încerc câteva produse care conțin acest ingredient. Brandul se numește Tea Tree iar eu am primit următoarele de la ei:

  1. Cremă de masaj pentru picioare
  2. Loțiune de îngrijire pentru mâini și corp
  3. Săpun natural de glicerină cu tea tree

Știu că probabil vă așteptați să vorbesc despre proprietățile pe care le are acest ingredient la nivelul feței. Doar că eu pentru față nu îl folosesc. Din ce m-am documentat e bine să îl luați pe un bețișor de ureche și să aplicați local pe coșuri pentru a le usca.

Revenind la produsele primite, voi începe cu prima și anume crema de masaj pentru picioare. V-am zis că de când stau și mai mult în casă fac și mai mult sport. Prin urmare am făcut o febră musculară de toată frumusețea la gambe.

https://www.teatree.ro/

Ce obișnuiesc eu să fac este să îmi masez picioarele cu aceasta cremă imediat după ședința de sport. Am observat o îmbunatățire și uneori când simt că durerea e prea intensă folosesc crema de mai multe ori. Deja cred că am ajuns la jumatea ei și pot spune că sunt mulțumită.

Am folosit-o și pe tălpi pentru neutralizarea mirosurilor neplăcute și a făcut o treaba buna și în acest caz.

Mirosul nu e unul deranjant și oricum dispare destul de repede.

Loțiunea de îngrijire este foarte buna pentru cei ce aleg să se epileze cu ceară sau cu aparatul. Eu folosind crema depilatoare, n-am putut să o supun la acest test. Mi se pare că miroase destul de puternic a arbore de ceai, de aceea o folosesc strict pe talpi. Ajută la catifelarea lor.

https://www.teatree.ro/

Din câte am citit e bună pentru arsuri solare, așa că o să o păstrez pentru la vară, cu speranța că o să mergem la plajă.

Iar de săpun ce să zic, ne spălam pe mâini mai mult că oricând. E bun și pentru corp dar eu folosesc un gel de duș în acest sens. Acționează și ca un exfoliant, așa că merita o încercare.

https://www.teatree.ro/

https://www.teatree.ro/

Cam atât despre aceste produse, voi ați încercat ceva de la ei?

Aștept să mi spuneți, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!