Articol

Tusul asta NU (Essence Super Fine)

Tus Essence

Tusul asta NU (Essence Super Fine)

Bună și bine v-am găsit.

Nu credeam că o să ajung să fac și astfel de postari, dar simt nevoia să vă zic și vouă ca să știți de ce să vă feriți.

Ok, poate am fost prea dură, azi vorbim despre un tuș care m-a dezamăgit total, este vorba despre Super fine eyeliner de la Essence.

Este a doua oară când îl cumpăr, asta pentru că inițial mi-a plăcut foarte mult, dar să vă zic și motivul pentru care îmi plăcea. Ei bine… eu până anul trecut prin octombrie nu îmi făceam codițe atunci când trăsăm linia de tuș.

varf tus

Pur și simplu veneam cu o dungă care să mi contureze ochiul și atât. Credeam că o codiță nu m-ar avantaja. Mi se părea extrem de grea de făcut și efectiv nu voiam să mă complic.

Lucrurile s-au schimbat în momentul în care am făcut un curs de make-up artist. Mi-am dat seama că îmi place cum îmi stă purtând codițe.

swatch tus

Știam că am mai avut acest produs și că ne-am înțeles bine, așa că am zis să îl iau iar, plus că nu a fost scump, până în 15 lei, ceva de genul.

Tusul asta NU (Essence Super Fine)

Faza cu acest tuș este că are vârful foarte moale și efectiv nu poți trasa decât linii care să ți contureze ochiul, când vine vorba de codițe, e praf.

Până să mi iau tușul de la Nyx (Epic ink) foloseam două tușuri ca să ajung la rezultatul pe care mi-l doream. Nici atunci nu eram foarte mulțumită. Plus că se usucă și destul de repede. Deci dacă sunteți fană a acestui gen de tuș și vreți să vă trasați codițe cu el. NU ÎL LUAȚI!

Cam atât pentru azi, aștept să mi spuneți:

Voi ce tuș folosiți?

Până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!