Tusul asta NU (Essence Super Fine)

Tus Essence

Bună și bine v-am găsit.

Nu credeam că o să ajung să fac și astfel de postari, dar simt nevoia să vă zic și vouă ca să știți de ce să vă feriți.

Ok, poate am fost prea dură, azi vorbim despre un tuș care m-a dezamăgit total, este vorba despre Super fine eyeliner de la Essence.

Este a doua oară când îl cumpăr, asta pentru că inițial mi-a plăcut foarte mult, dar să vă zic și motivul pentru care îmi plăcea. Ei bine… eu până anul trecut prin octombrie nu îmi făceam codițe atunci când trăsăm linia de tuș.

varf tus

Pur și simplu veneam cu o dungă care să mi contureze ochiul și atât, credeam că o codiță nu m-ar avantaja, mi se părea extrem de grea de făcut și efectiv nu voiam să mă complic.

Lucrurile s-au schimbat în momentul în care am făcut un curs de make-up artist și mi-am dat seama că îmi place cum îmi stă purtând codițe (chiar dacă ele nu ies egale în majoritatea timpului).

swatch tus

Știam că am mai avut acest produs și că ne-am înțeles bine, așa că am zis să îl iau iar, plus că nu a fost scump, până în 15 lei, ceva de genul.

Faza cu acest tuș este că are vârful foarte moale și efectiv nu poți trasa decât linii care să ți contureze ochiul, când vine vorba de codițe, e praf.

Până să mi iau tușul de la Nyx (Epic ink) foloseam două tușuri ca să ajung la rezultatul pe care mi-l doream și nici atunci nu eram foarte mulțumită. Plus că se usucă și destul de repede. Deci dacă sunteți fană a acestui gen de tuș și vreți să vă trasați codițe cu el, NU ÎL LUAȚI!

Cam atât pentru azi, aștept să mi spuneți:

Voi ce tuș folosiți?

Până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!

Sabina

24 thoughts on “Tusul asta NU (Essence Super Fine)

  1. Nu l-am avut, dar e bine de știut ca să nu dau bani degeaba! Din păcate mai sunt și produse care nu își merita banii. Te pup, zi superba!

  2. Eu nu am mai folosit tuș de ceva timp pentru că am extensii de gene și mi-e greu să mă demachiez lângă gene, dar îl recomand pe cel de la Dior și pe cel de la Guerlain, sunt waw!

  3. Nu l-am folosit. În general sunt destul de conservatoare când vine vorba despre tuș, tocmai fiindcă am fost prea des dezamăgită. Folosesc în prezent tușul Master Inc de la Maybelline. E bunicel…

  4. Eu folosesc ocazional tus, dar este bine ca m-ai pus in tema…nu l-am incercat si daca spui ca se usuca asa repede in nici un caz nu este pentru mine!

  5. Stiu ca era un tus extrem de apreciat de la essence si am impresia ca este cel cu capac albastru. Eu folosesc un tus de la NYX Vinyl liquid liner cu care ma impac bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top