Articol

Tu ce protectie solara folosesti?

Tu ce protectie solara folosesti?

Bună tuturor și bine v-am gasit.

Pentru că atunci când o să citiți voi acest articol, eu o să mă întorc de la mare, m-am gândit că ăsta e momentul perfect să vă vorbesc și eu despre protecția solară.

Sunt sigură că mai sunt printre voi persoane care au de gând să plece la mare și nu știu ce să își cumpere.

Fiind această posesoare de ten alb ca de brânză și având pistrui, crema cu protecție solară îmi este super necesară. Nu zic acum că ceilalți nu trebuie să folosească.

Spun doar că la mine există riscul de arsuri solare mult mai repede și de aceea prefer să folosesc.

Am avut acum trei ani (sau patru) o experiență foarte nasoală cu soarele, în sensul că eram la munte și era ultima noastră seară acolo. Ne am gândit că ar merge de o plajă. Sigur ați auzit și voi expresia aia cu bronzul de munte, că e mai frumos și mai sănătos.

Pe naiba, sau cel puțin nu pentru mine.

Faza e că nu am folosit deloc protecție, nu am avut la mine, nu credeam că o să mergem să facem plajă la munte. Așa m-am ales eu cu o arsură de gradul doi de toată frumusețea.

Nu vreți să știți cât de groaznică a fost experiența, eram plină de bășici imense pe picioare, contactul cu apă la baie a fost mega dureros, am trăit niște clipe oribile, deci been there, done that, nu mi-a plăcut.

Așa că de aceea insist să folosiți protecție solară. Atât pe față cât și pe corp, iar dacă aveți de gând să mergeți undeva să faceți plaja, începeți cu spf 50, aplicați-l de fiecare dată când veniți din apă.

Tu ce protectie solara folosesti?

Un alt sfat pe care aș vrea să vi-l dau e să NU FOLOSIȚI ULEi PE POST DE CREMĂ CU SPF.  Mi se pare o prostie, e ca și cum ai vrea să te prăjești la soare. Nu cred că e corect acest lucru, nu sunt doctor dermatolog. Nu mă pricep, dar atât cât mă duce și pe mine capul. Ideea de a sta la soare cu ulei pe corp, nu sună bine pentru mine.

Ca și produse, am încercat de la diverse firme, majoritatea mi-au plăcut, deobicei sunt fana spf-ului tip spray pentru că se aplică mult mai ușor, dar acum depinde de fiecare.

Ca si recomandari de branduri: Bioderma, Ivatherm, Avene, Nivea si Elmiplant, asta din ce am folosit eu.

Iar acum o să vă arăt și ce produse am avut la mine, toate mi se par bune.

Voi ce folosiți pe post de spf?

Aștept să mi spuneți, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!