Articol

Trei produse Herbagen

Bună și bine v-am găsit.

A venit timpul și punguței de la Herbagen, care mi s-a părut cea mai drăguță dintre toate, deci nu știu cum sunteți voi, dar eu am o mică obsesie cu punguțele astea și când am văzut-o, nu m am putut abține să nu fac câteva poze cu ea.

Dar nu despre punguța Herbagen vorbim azi ci despre produsele care se aflau în ea și anume:

  1. Face Gel exfoliation and cleaning
  2. Biphasic Micellar water
  3. Biphasic Massage Oil

1)

2)L-am folosit pentru curățarea tenului și îmi place mult cum se simte tenul după folosire, știți că deobicei când folosim un produs bifazic, tenul are obiceiul să fie foarte uleios, ei bine, nu și cu acesta.

Lasă tenul hidratat, curat, moale, spre surprinderea mea, nu am mai simțit nevoia și de un toner după, ceea ce mi s-a părut interesant.

3)Eu nu le am cu uleiurile de masaj, na că am zis-o, cel puțin vara, nu prea le suport, în afară de uleiul pentru protecția împotriva soarelui, nu mi place să pun alt ulei pe mine, chiar dacă e doar pentru masaj.

Din ce scrie pe el, merge folosit și pe ten și pe păr, l-am folosit doar pe corp, că am fost un pic reticentă să îl pun și în alte zone.

Și aici se încheie și recenzia mea, aștept păreri iar până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!

S-ar putea să-ți placă și...

0 comentarii

  1. Am folosit de-a lungul timpului câteva produse Herbagen și m-am înțeles bine cu ele, o sa caut și apa micelara sa vedem dacă o sa se potrivească tenului meu.

    1. Super, ma bucur mult.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *