Articol

Top 5 Wishlist Oriflame

Bună dragele mele.

După cum v am zis și în postarea trecută , de curând am devenit reprezentantă Oriflame la o fată foarte drăguță pe care sigur o știți de pe yt și anume Georgiana Dumitra , așa că m am gândit să fac top 5 produse pe care vreau să le cumpăr de la oriflame C16 că un fel de wishlist.

Mi a fost destul de greu să aleg deoarece în C16 vor fi atât de multe oferte tentante încât vă dați seamă că nu a fost ușor să aleg doar 5 produse.

5.Suport bijuterii Redbliss mi se pare o idee foarte interesantă și de când mi am remobilat camera mă gândesc să mi iau un astfel de suport .

4.Set Discover Parisian Delight , sinceră să fiu nu știu cum miroase însă am citit descrierea și clar va fi gelul de duș perfect pentru vremea rece ce stă să vina.

 3.Pure Colour în nuanța Rich red , am mai avut acest produs în nuanța Warm Fuchsia și mi a plăcut foarte mult și mai ales că acum e la un preț foarte bun așa că  eu zic că n am ce pierde.

2.Mini set Optimals pentru ten normal/mixt , am neapărată nevoie de o cremă bună de față și am auzit atâtea recenzii pozitive pentru cremele Optimals așa că vreau și eu să le testez , sunt curioasă.

1.Kit de sprâncene , produsul așa sigur va fi primul pe care îl voi adăuga în coș campania viitoare ,creionul de sprâncene de la Essence e pe terminate la fel și gelul și prețul amunduror produse Essence cam echivalează cu acest kit ,așa că neapărat vreau să l încerc.
Fetelor asta fost tot pentru azi , sper că v a plăcut și chiar vreau să știu dacă aveți unul dintre aceste produse sau ce produse Oriflame îmi recomandați.

Eu aștept în continuare părerile și sugestile voaste mai jos în comentarii iar noi ne revedem duminica cu o nouă postare.V am pupat!

S-ar putea să-ți placă și...

0 comentarii

  1. mie imi place mult gama Discovery! si mereu imi cumoar sapunuri. te pup. ai o noua abonata!! te invit sa treci pe la mine si daca iti place blogul sa te abnezi. :*:*

  2. Multumesc de ideei si eu am auzit multe lucruri bune despre produsele Discovery , ma bucur foarte mult si am sa intru si eu pe blogul tau cu siguranta :* Te pup si te mai astept pe la mine :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *