Articol

Top 5 produse Essence

Bună dragele mele ,astăzi m am gândit să va răsfăț cu o nouă postare și anume top 5 produse Essence , am vrut să fac top 5 produse Maybelline însă am realizat că nu am 5 produse Maybelline așa că am aruncat un ochi în colecția mea de machiaje și am observat că am chiar mai mult de 5 produse Essence , așa că am zis că asta am să fac.

Firma mea preferată cred că este Essence , de cA¢nd am văzut cAt de bune sunt în videoclipurile lui Lady Divine m am îndrăgostit de aceste produse.

 

(primul e creionul de sprancene , apoi creionul de buze , rujul roz mat, glossul)

 

5.Essence Lip Gloss în nuanța Sparkling Papaya , nu știu  cum miroase Papaya dar glosul asta miroase senzațional a pufarine , îmi place acest gloss este strălucitor mi a plăcut foarte mult la un moment , acum nu prea îl mai folosesc.

4.Essence ruj ultra rezistent în  numărul 10 nuanța Cotton Candy este un ruj foarte frumos foarte roz(You know my style) , deși este un ruj mat , nu e chiar acel mat încât să ai nevoie de o tonă de balsam de buze.Vi l recomand pentru că e destul de ieftin 11-12 lei .

 

3.Essence Lip Liner în nr 10 nuanța Femme Fatale este un creion de buze cremos, culoarea este superbă este roșul perfect , îl ador și mi se pare că se potrivește foarte bine cu bretonul.Acest produs vi l recomand cu toată căldura pentru că e ieftin și bun.

2.Essence Gel de sprâncene și gene:Este preferatul meu , l am cumpărat de 2 ori deci va da ți seamă că mi place , nu i am făcut swatch pentru că n am ce să va arăt e pur și simplu un gel transparent care mi ține genele la locul lor.

 1.Essence Eyebrow designer în nr 004 nuanța Blonde:Este produsul meu favorit de la ei din toate cele pe care le dețin momentan , îl folosesc cu sfințenie în fiecare zi , este un creion destul de dur ceea ce mă ajută să nu o iau razna cu aplicarea unei cantități mai mari de produs.
Fetelor asta a fost tot pentru azi , sper că v a plăcut , noi ne revedem duminica cu un make up pentru școală , pentru că m am decis să va arăt ce pot face eu , recunosc nu sunt un make up artist, sunt o simplă față care e pasionată de make up și tot ce înconjoară sferă asta a frumuseții.

Nu uitați că aștept în continuare părerile și sugestiile voastre mai jos în comentarii , eu v am pupat.

Mă găsiți pe:

Email:georgiana.sabina94@yahoo.com

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *