Articol

Top 5 oje de vara

 Bună dragele mele!
 Nu eram sigură că voi scrie azi deoarece am o musafiră de la București este vorba despre verișoara mea Irina (te pup dacă citești) .
 Însă dacă ea s a culcat și eu nu aveam somn am zis hai totuși să scriu și m am gândit eu așa să fac un top 5 pentru că nu am mai făcut de mult timp .
 Așa că azi vă voi prezenta Top 5 oje de vară ,sunteți curioase , citiți în continuare :
  Eu deobicei vara mizez pe nuanțe de roz și albastru .

 1)Pe locul întâi am această ojă de la Oriflame din gamă Sugar nail ,este o ojă cu efect special că și cum ai avea zahăr lipit pe unghii .
 Este un roz superb și mi place mult rezistă 3 4 zile cu succes , culoarea pe unghii.
 Eu am nuanța Strawberry dar se mai găsește și în alte nuanțe.


 2)A două ojă este tot de la Oriflame doar că din gama The One Long Long Wear ,este un roșu frumos lucios în nuanța Red sky at night , a fost 9.90 lei și vreau să mi iau cât mai multe nuanțe pentru că sunt de o calitate bună.

 3)A treia ojă este o ojă de la Gabrini 3D în nr 48 ,ojă asta m a cam dezamăgit deoarece mă așteptăm să fie neon și nu este, este mai degrabă un roz perlat dar tot îmi place.

 4)A 4 a ojă este o ojă tot de la Gabrini din gama Elegant în nr 324 este un albastru turcoaz ,această ojă am cumpărat o în căutarea unei oje de culoarea mentă.

 5)Ultima dar nu ceea din urmă este o ojă galbenă de la Pupa din gama Lasting Color în nr  P043 ,această ojă face parte din gamă Nail Art Mania în nr 10 Bubbles ,ea a venit la set cu niște perlute.

 Fetelor asta a fost tot ,sper că v a plăcut iar noi ne revedem săptămâna viitoare cu o nouă postare.
 Am îndrăznit să mi iau “o mică vacanță” pentru verișoară mea deoarece vreau să petrec cât mai mult timp cu ea

S-ar putea să-ți placă și...

0 comentarii

  1. Foarte dragute toate, dar cel mai mult imi place cele roz si cea blue <3www.alinapink.ro

  2. Multumesc mult si mie la fel:*

  3. Anonim spune:

    buna, te urmaresc du drag pentru ca esti draguta si nu o infumurata aiurea…stiu ca ai fost la prislop, ti-a placut? cum e acolo?

    1. Buna , multumesc mult si da am fost la Prislop este un loc unde iti recomand cu mare drag sa mergi ,sentimentul pe care il simti cand esti acolo e de nedescris .E liniste ,frumos frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *