Articol

Testez Clinique Take the day off

Bună tuturor, Testez Clinique Take the day off de ceva timp și azi vorbim despre asta.

Încep prin a spune că e un produs de care eu am tot fugit. Da, îmi place Clinique ca brand, dar ideea acestui produs nu mă încântă.

Ca să nu mai spun de preț, care nu e unul prea prietenos. Pe Notino l-am găsit la 34 de lei varianta de 30 ml și 99 de lei varianta de 125 de lei. Până să scriu acest articol nici nu știam că există de cumpărat varianta asta micuță.

Și poate vă întrebați cum am ajuns totuși în posesia unui astfel de produs, nu? Ei bine, cei de la Sephora au avut o super ofertă pe care am primit-o pe telefon.

clinique

Mesajul suna cam așa, la simplă vizita în magazin în perioada x, puteți să alegeți intre 3 mini produse Clinique. Eu când m-am dus la ei mai aveau doar doua dintre cele trei produse. Ghiciți ce am ales?

Având în vedere că titlul zice Testez Clinique Take the day off, oooo wow, ați ghicit!

Dar hai să revenim totuși la produsul în sine. Ideea lui e simplă și mă duce cu gândul la uleiul de cocos pe care îl foloseam înainte.  Pur și simplu luând contact cu pielea se topește și se transformă într-un ulei.

Eu nu prea sunt fană a acestui gen de produs dar am zis totuși să îi dau o șansă. Mă bucur că l-am ales.

Aveam emoții că o să mă usture ochii dar nu am nici măcar o problemă. Totul decurge rapid, demachiază orice. Eu îl folosesc doar pentru zona ochilor și de aceea mă și tine destul de mult, dar cred că daca l-aș pune și pe față s-ar duce și mai repede.

Big like pentru faptul că nu are parfum.

Pe mine m-a impresionat și am spus că e nevoie să îi acord un articol special.

Voi l-ați încercat?

Aștept să mi spuneți, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!