Articol

Tenul meu spune DA produselor Glycon

Bună tuturor, în caz că nu știați Tenului meu îi plac produsele Glycon.

De când le-am descoperit le folosesc cu mare drag și tenul meu îmi mulțumește.

Dar ce știm despre produsele Glycon?

Ei bine, Prof. Univ. Dr. Toma T. Mugea este creatorul gamei Glycon. Acesta a fost primul care a introdus în România în anul 1996 tehnica liftingului chimic cu acizi în cadrul primei clinici de Chirurgie Estetică din România. De cum am citit aceste informații m-am gândit că aceste produse trebuie să fie eficiente.

În prezent dețin următoarele produse de la ei:

  • Laptele demachiant
  • Crema fară parfum cu Spf 50+
  • Crema antirid cu acid glicolic.

Laptele demachiant conține extract de mușețel, este hipoalergenic, fără parfum, parabeni, alergeni, coloranți. Are o textură cremoasă, care curăță blând tenul. După curățare, tenul rămâne curat și luminos, pregătit pentru următorul pas din rutină.

Îmi place că e lejer și nu simt să mi încarce tenul. De asemenea, faptul că lista de ingrediente e destul de scurtă, pentru mine este un plus.

O găsiți la prețul de 49.00 lei la ei pe site.

Crema fară parfum cu Spf 50+ îmi place în primul rand ca și aspect. Vine într-un tub cu pompiță. Motiv pentru care pe mine m-a castigat din prima, fiind adepta produselor de acest gen.

Plus că are și un sistem de închidere a pompiței pentru atunci când călătorești cu ea, să nu cumva să apeși fară să ți dai seama.

Dar haideți să vorbim și despre cremă în sine. Ei bine, îmi place mult și motivul principal este faptul că tenul meu nu strălucește ca un bec. Are un efect pe care eu nu l-am mai văzut la alte produse de acest gen. Te poți machia imediat după, nu se simte tenul lipicios. Chiar pot spune că sunt impresionată. De foarte mult timp n-am mai găsit un produs cu spf care să se comporte așa pe tenul meu.

Îmi pare rău că nu l-am avut cu mine la mare.

Am încredere că mă vă proteja și acum că a venit frigul și razele solare nu mai au aceeași putere. Preț:89.10 lei.

Cât despre crema antirid, eu am ales să o dau mamei mele, deoarece am citit toate beneficiile și am fost impresionată. Ca o mică impresie după câteva zile de la folosire, mama mea spune că tenul ei se simte foarte fin. Crema intră imediat în piele. Am citit că ajută la estomparea petelor, ea are câteva și speră să vadă îmbunătățiri.Preț:119.00 lei

Cert e că Tenului meu îi plac produsele Glycon și se pare că și tenului mamei mele la fel.

Suntem mulțumite de toată experiența Glycon și vă recomandăm și vouă să încercați produsele lor.

Cam asta a fost și pentru azi, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!