Articol

Tenul fin vine de la BIOFIN

Bună tuturor,

Pentru azi am revenit cu un articol despre produsele Biofin primite în cadrul evenimentului avut la Galați.

Nici de acest brand nu știam până acum, așa că m-am bucurat că am primit și ceva de la ei.

Dar gata cu vorba, trec la produse:

1)Sare de baie, dacă mă urmăriți de ceva timp, știți că ador sarea de baie, cumpăr mereu diverse sortimente, aceasta este cu sare de Himalaya, lemongrass și lavandă, miroase foarte bine.

Pentru mine e un răsfăț total, seara în cadă, parfumul acetui produs te induce așa într-o stare de bine, de relaxare, chiar o recomand.

2)Cremă contur ochi, vine într-o cantitate foarte generoasă, conține ulei de orez, extract de ceai verde și colagen, e foarte lejeră, intră repede în piele.

Eu recunosc că am folosit-o și în alte scopuri, o folosesc pe zona gâtului care e destul de uscată și sensibilă, încerc să fac asta zilnic, dar se întâmplă să mai și uit câteodată.

3)Balsam de buze, niciodată nu am prea multe, îmi place să am unul peste tot, în baie, în geantă, pe birou, lângă pat, în geci (dap, am găsit și acolo)

E un produs bun, îmi lăsă buzele hidratate, nu are un miros puternic, e aproape insesizabil.

Toate produsele sunt bio și au termen de valabiliate 6 luni.

Cam astea au fost produsele, mă bucur când descopăr noi firme, mi-ar plăcea să mi spuneți dacă voi ați încercat ceva de la Biofin.

Până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!

S-ar putea să-ți placă și...

0 comentarii

  1. Sunt fana a produselor bio, iar balsamul de buze nu-mi lipsește de pe masa și din geanta, am buzele uscate si fără hidratare, e un dezastru, mai ales ca folosesc des rujuri mate.. O sa îl țin minte pe cel de la Biofin, pare demn de încercat! Te pup, o zi frumoasa!
    😘😘

    1. Chiar este, multumesc asemenea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.