Articol

Ten fericit cu Imar Skin by Plush

Bună tuturor, azi vă povestesc cum am reușit să am un Ten fericit cu Imar Skin by Plush.

Eram foarte curioasă să încerc acest nou brand pentru că auzisem păreri bune. Știu totuși că e altceva când testezi tu, decât din auzite. Nu toate produsele ne plac sau ni se potrivesc tuturor. Lucru de care vă rog să țineți cont atunci când faceți o achiziție bazată pe o recomandare.

Revenind la al meu Ten fericit, în cadrul evenimentului Danube Bloggers Meet 3, am reușit să intru în posesia a trei produse Imar Skin:

  • Miccellar and tonic water
  • Placenta cellular complex face cream
  • Serenity botanical oil

Voi începe cu produsul meu favorit din cele trei și anume apa micelară și tonică. Este pe bază de portocale și acid hialuronic. Eu personal m-am îndragostit de ea. Se folosește atât dimineața cât și seara și miroase divin. Îmi place la nebunie cum se simte tenul după folosire și faptul că mă scutește de aplicarea unui toner. Lasă tenul curat și hidratat, fix de ce am eu nevoie.

Crema de față vine într-o sticluță tare elegantă. Produsul se ține la frigider, motiv pentru care trebuie să recunosc că de multe ori uit să o folosesc. La fel ca și in cazul apei micelare, se folosește atât ziua, cât și seara. Are o textură lejeră care se absoarbe foarte repede în piele. Îmi place mult și selecția de ingrediente pe care crema o are. Și daca tot vorbeam de frigider, ei bine, e o minune de cremă mai ales acum că vine vara și avem nevoie de răcorire.

Uleiul de față trebuie să recunosc că m-a cam speriat. Spun asta pentru că eu nu prea sunt fana uleiuri. Am tenul uscat spre normal, cu usoare tendințe de îngrașare în anumite perioade și pe anumite zone. Aș putea zice chiar că am un ten mixt uneori, așadar îmi înțelegeți scepticismul. Cu toate acestea, am zis să îi dau totuși o șansă. Îmi place la nebunie mirosul, mă duce cu gândul la un parfum scump. Ba chiar, aș cumpăra un parfum cu acest miros. Cât despre uleiul în sine, nu pot să spun că e preferatul meu. E un produs bun și își face treaba, dacă am o perioadă cu ten foarte uscat, atunci tenul meu îl adoră. Aș spune că e un produs mai potrivit pentru perioada rece decât pentru cea caldă, pentru mine cel puțin.

Și cam atât despre produsele Imar Skin by Plush, voi le-ați încercat?

Aștept să mi spuneți, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!