Articol

TAG:Lipstick Addict TAG

 Bună dragele mele ! 
 Astăzi revin cu o postare legată de produsele de buze și anume Lipstick Addict Tag , tag-ul ăsta circulă de mult timp în blogosferă și îl am în categoria „Postări nefinalizate” de prea mult timp , așa că am zis gata , e timpul pentru acest tag așa că să îi dăm drumul: 

1. Balsamul de buze preferat:
Balsamul meu preferat de buze este un balsam de la Nivea şi anume Fruty Shine însa nu l am acum,dar îl recumpăr în fiecare iarnă, este preferatul meu ,dar momentan produsul cu care îmi hidratez eu buzele este balsamul de la Neutrogena , este preferatul meu în ultima perioadă.

 2. Care este rujul Roşu ce întoarce priviri?

 Deși am câteva rujuri roșii , am ales să va arăt noul meu creion  roșu de la Rimmel London în nr 021 Red Dynamite , cu siguranță creionul ăsta atrage atenția atunci când îl port , este un creion cremos iar culoarea mă lasă fără grai. 

3. Cel mai bun produs drugstore/high end?

Încep prin a spune că nu deţin produse high end ,deocamdată trăiesc pe banii părinţilor mei aşa că sub nicio formă n am sa le cer parinţilor mei bani pentru un ruj de 120 de lei , pentru ca eu cunosc valoarea banului ştiu cum e să  îi şi ai şi cum e să nu îi ai şi mai ştiu că banii se câştigă greu aşa că aş fi o ipocrită dacă le aş cere părinţtilor mei sume mari de banii pentru un banal produs pe care îl pot găsi de 3 4 ori mai ieftin în altă parte , până nu ajung sa mi câştig banii singură , nu am pretenţii la bani din partea lor. , mă mulţumesc cu căt îmi dau.
Şi da ştiu că am făcut o paranteză uriaşă dar am spus un mare adevăr din punctul meu de vedere , totuşi rămânând la subiect am să vă arăt produsul drugstore preferat de buze şi acela ar fi Nyx Soft Matte lip cream  în nuanța Milan , e produsul meu preferat la ora actuală , dacă vreți să aflați mai multe depsre el intrați  aici

 Iar un alt produs de buze care mi place la nebunie este rujul meu corai de la Max Factor , este un ruj foarte rezistent și cam atât , nu vreau să divulg mai multe deoarece v am pregătit o recenzie separată 

4.Cel mai bun ruj Mac?
 După cum am mai zis , nu am produse Mac desiii îmi doresc atât de mult măcar unul pentru că știu că sunt produse foarte calitative însă deocamdată v am zis nu mi aș permite să le cer părinților mei 74 sau ceva de genu pentru un singur fard de ochi oricât de bun ar fi. 
5. Contur de buze – da sau nu?
 DA DA DA DA DA!!! 
 Ador creioanele de buze și eu sinceră să fiu le folosesc deobicei doar pe ele singure pe buze deși am și momente în care combin creionul de buze cu ruj sau cu gloss , așa că da da da. 
 Și dacă ar trebui să aleg un creion preferat ar fi cel de la Flormar în nr 220 este un roz intens care merge perfect cu anotimpul acesta , deși este destul de rigid , când nu știu ce să port pe buze întind mâna după el și gata problemă rezolvată 

6. Cel mai bun luciu de buze?
 Aș zice tot produsul de la Nyx însă nu prea este considerat un gloss ci mai degrabă un ruj așa că voi alege altceva și anume Rouge Infusion de la Sephora în nr 05 nuanța Fuchsia concentrate , știu că am promis o recenzie acestui produs însă l am cam dat uitării în ultimul timp și de aceea am tot amânat aceea recenzie. 
 Revenind la subiect , este un gloss foarte lichd e ca și cum ai pune un strat de apă colorată pe buze , culoarea e foarte frumoasă însă mi se pare mult mai potrivită pentru toamnă decât acum vara , vara prefer rujurile mate . 

 Fetelor asta a fost tot pentru moment , normal acum aș fi făcut postarea cu favoritele lunii însă sinceră să fiu nu cred că are vreun rost să o postez deoarece sunt lucrurile pe care le folosesc de 3 luni în continuu și mi se pare prea plictisitor să vă arăt ceva care v am mai arăt de atâtea ori , recunosc au apărut și câteva produse în colecția mea de care deja m am îndrăgostit de ele dar mi se pare prea din scurt să vă prezint niște produse pe care le am de doar o săptămâna , așa că sper să nu fie o problemă că nu voi posta favoritele lunii , oricum v am pregătit alte postări , încerc să mă axez un pic mai mult pe machiaje mai ales că acum e vacanță și am mai mult timp liber și da , sper că v a plăcut tag-ul și noi ne revedem în curând cu o nouă postare. 
  
 Pupici și multă sănătate!!! 

S-ar putea să-ți placă și...

0 comentarii

  1. Am postat povestea sau cartea, oricum doreşte oricine să o numească, pe wattpad: http://www.wattpad.com/story/43682642-the-damned-medalion 🙂 Şi eu îmi doresc să încerc balsamul de la Neutrogena, însă nu l-am văzut pe nicăieri..:D

    1. Ma bucur asa de mult , de abia astept sa citesc si presimt ca o sa mi placa dupa numele care i l ai dat , eu l am luat pe al meu din dm dar il gasesti si in farmacii , de exemplu am mai avut unul de la bunica mea si acela era luat din Catena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *