Articol

Tag:I love fall

Bună dragele mele:D

Știu că trebuia să postez vineri însă sinceră să fiu am uitat și am avut și destul de mult de învățat și am fost și plecată din oraș încât chiar am uitat , dar mă voi revanșa  pentru voi cu un make-up și sper să mă iertați .

Oook și ca să nu o mai lungim , acum ceva timp am văzut un videoclip pe canalul Mădălinei de pe MadaMakeupChannel și anume un tag și cum mă știți că sunt inebunita de taguri a trebuit să o fac , tagul se numește I love fall tag așa că să îi dăm drumul cu întrebările:

1. Care este rujul ta‘u preferat în aceasta‘ toamna

 

 

 

La fel că multe dintre voi am stat un pic pe gânduri până să mă decid însă am ales aceste 2 rujuri superbe , absolut perfecte pentru toamnă primul este de la Revlon Just Bitten Kissable în nr 005 nuanța Crush iar al doilea este mult iubitul și lăudatul Farmasi True Color în nr 11.

2. Care este oja ta preferata‘ în aceasta‘ toamna?

 

 

 

 

 

 

 

Știu că o să vi să pară ciudat însă eu toamna asta ador oja galbenă , da ați auzit bine oja galbenă , după cum bine știți pe 14 octombrie a fost ziua mea și am primit acest set minunat de unghii de la PUPA MILANO se numește Nail Art Mania nr 010 nuanța Bubbles , dacă va interesează voi face o postare separată despre ele , după cum v am mai zis eu nu țin cont de tendințe și mi se pare foarte interesant să ne colorăm măcar ziua cu o culoare vioaie dacă afară nu e frumos și e frig și întunecat.

3. Care este ba‘utura Starbucks preferata‘/Băutura preferata toamna?

Am schimbat întrebarea pentru că eu nu am Starbucks la mine în oraș , așa că băutura mea preferată toamna și în general ,(chiar și vară) este ceaiul , ceaiul de portocale neăndulcit.

4. Care este lumanarea preferata în aceasta‘ toamna‘?

Nu am o lumânare preferată dar momentan mai aprind uneori o lumanre de la Yankee Candle dintr o colecție de primăvară dar numai știu cum se numește.

5. Șalul sau accesoriul preferat?

Acest lanț de la Avon e preferatul meu

 

6. Incalta‘mintea de toamna‘ preferata

Am puratat tot timpul aceseste ghetuțe foarte simple , cu puțin toc , pur și simplu le ador

 

 

7. Filmul preferat de Halloween / toamna

Mmm , nu cred că am un film de toamnă sau de Halloween preferat , poate Trick or treat .

8. Cu ce te îmbraci de Halloween?

Probabil în pijama:))

Nu mă costumez de Halloween , m am costumat o singură data la o petrecere într un vampir.

9. Ce îți place cel mai mult la toamna‘?

Nu știu dacă știți însă toamana este anotimpul meu preferat , îmi place așa cum e ea rece și în culori maronii , nu am înțeles niciodată de ce oamenii văd în toamnă un motiv de tristețe  , pentru mine toamna e plină de culori , culori pe care nu puțin oameni le pot înțelege , îmi place toamna că mă pot îmbrăca cu bluze mai groase , cu eșarfe , toamna e frumoasă , atunci când ies la plimbare simt că renasc , iubesc să sar în frunzele uscate și să aud cum pocnesc , la fel cum făceam când eram mică și cel mai bine și frumos e când plouă atunci simt cu adevărat că mi se încărca bateriile , e foarte plăcut să stai în casă înfofolit  într o păturică pufoasă cu o cană de ceai fierbinte în mână uitându te la un film , preferabil de groază , dar și faptul că atunci îmi serbez ziua de naștere și mă face să mă simt bine chiar dacă am îmbătrânit cu un an și am schimbat prefixul.

Fetelor , asta a fost tot pentru azi , sper că v a plăcut , nu uitați că aștept în continuare păreri și sugestii mai jos în comentarii iar noi ne revedem curând cu o nouă postare.

Pupici!!!

Pe mine mă găsiți pe :

Email: georgiana.sabina94@yahoo.com

Instagram:georgianasabina94

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Georgiana-Sabinas-beauty-page/277901009058333?ref=hl

S-ar putea să-ți placă și...

3 comentarii

  1. Georgiana Sabina spune:

    Multumesc mult poate il faci si tu;;)

  2. […] mă urmăriți de ceva timp știți că sunt o împătimită a acestui anotimp din mai multe motive. Astăzi când scriu acest articol este 3 septembrie, afară sunt nori pe cer […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.