Articol

Surprizele dulci de la Debonaire

 

Debonaire

Bună tuturor. Azi vorbim despre Surprizele dulci de la Debonaire.

Acest brand m-a surprins foarte mult pentru că au fost foarte generoși cu noi la evenimentul de la Galați. Am primit o cutie foarte frumoasă cu 3 produse de îngrijire. Pe lângă astea ne-au mai pus și ceva dulce.

Dar lucrurile nu s-au oprit aici. Asta pentru că într-o zi am primit și un pachețel extrem de dulce. Imediat m-am grăbit să le fac poze pentru că știam că nu vor rezista mult în casă.

Pentru cei care nu au mai auzit până acum de ei, lăsați-mă să vă pun la curent.

Ei se axează pe zona corporate. Fac coșuri cadou cu diverse produse. Totul pentru consolidarea relațiilor de business. Au o grămadă de nume sonore în portofoliu ceea ce mă duce cu gândul că fac o treabă foarte bună.

Dar haideți să aflați și părerea mea despre produsele primite, fără să le iau în vreo ordine anume:

1)Migdale caramelizate

Debonaire

Mi-a plăcut mult ideea de prezentare, faptul că vin într-un cornet. M-a dus cu gândul la un buchet de flori. Gustul e divin. Sunt foarte dulci dar și crocante. Eu personal nu pot mânca foarte multe. E genul de produs pe care vrei să îl ai cât mai mult lângă tine.

2)Macarons

Debonaire

Eu sunt mare fană, sunt unele din prăjiturelele mele preferate. Acestea au fost un pic mai speciale. În sensul că interiorul nu era asemenator cu ce am mai mâncat eu. Mă ducea cu gândul la niste biscuiți pufoși, nu stiu daca mi s-a părut doar mie. Foarte buni, evident.

3)Rulouri cu ciocolată

Debonaire

Mi-au adus aminte de niște dulciuri pe care obișnuiam să le mănânc când eram mică. Mi-a plăcut mult umplutura de ciocolată și faptul că erau crocante. Desi le-am avut deschise vreo doua-trei zile, nu s-au înmuiat cum am mai pățit cu alte produse.

4)Trufele din ciocolată cu gust de cocos, tiramisu și cheescake

Debonaire

Îmi lasă gura apa doar când mă gândesc, eu le-am împărțit cu părinții mei și fiecare a fost mulțumit. Gustul meu preferat a fost cel cu cocos.

5)Biscuti cu caramel

Debonaire

Ador caramelul, îmi place cum au venit ambalați. Se simțea și altceva pe lângă caramel și asta mi a plăcut.

6)Mini prăjiturică

Debonaire

În sfârșit am găsit și eu o prăjitură pe care să o mănânc singură. Când vezi cutia ai impresia că ai în față un Panettone veritabil. Dar asta că și formă e perfect ca să ți faci pofta.

Astea au fost toate produsele primite, absolut delicioase. După cum știți și voi ne apropiem de Paște. Situația e un pic critică în ceea ce privește locurile de muncă. Cei ce nu și-au sistat activitatiile și încă se duc la muncă, cred că au nevoie de o fericire în această perioadă.

Un astfel de coș, sigur le-ar aduce un mic zâmbet pe față.

Și nu vă faceți griji, pe site-ul lor găsiți o grămadă de coșuri, de combinații, de produse, nu trebuie să fie fix astea.

Ele se pot achiziționa fie de către persoane fizice, fie de către societăți care vor să aducă zâmbete pe fata angajaților, merită.

Cam atât pentru azi, aștept cu mare drag comentariile voastre, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!