Articol

Sunt blogger acreditat WEBSTOCK

Bună tuturor, azi e despre: Sunt blogger acreditat WEBSTOCK.

Sunt blogger acreditat pentru Webstock, da ați citit bine, uite că se întâmplă și asta, probabil sunt printre voi persoane care veți zice: Ce e Webstock?

Webstock este cel mai mare eveniment de social media din România, reunește comunitatea pasionaților de online și aduce în prim-plan ultimele tendințe din social media.

Practic este o întâlnire pentru oameni care au aceeași pasiune.

Trebuie să recunosc că deși ei se află la a 10-a ediție, eu de abia anul ăsta am auzit de ea și m-am gândit că ar fi o oportunitate de a afla multe lucruri interesante legate de acest domeniu, aș cunoaște persoane pe care eu le citesc de ceva ani și tot așa.

Și uite că mi-am luat inima în dinți și am intrat pe site-ul lor pentru a afla mai multe și așa am aflat că evenimentul se ține pe data de 5 octombrie în București și că există mai multe metode prin care să participi.

Fie plătești (costă 250 de lei+TVA), fie participi ca și blogger acreditat (mai poți solicita pe site-ul oficial acreditare până pe data de 1 octombriee), fie soliciți o invitație, doar că acelea sunt puține și nu sunt pentru tot evenimentul.

Poți alege să participi fie doar la conferință, fie la conferință și gală, ceea ce o să fac și eu.

Când am primit email-ul de confirmare nu prea mai dădeam speranțe că o să mă accepte și ca să fiu sinceră, era să nu citesc tot email-ul pentru că am crezut că sunt refuzată, noroc că l-am citit până la final.

De asemenea, trebuie să știți că înscrierile la Webstock Awards s-au terminat pe 10 septembrie. Comunitatea noastră de bloggeri din Braila-Galați a înscris și ea Evenimentul Galați beauty swap.

Cam asta ar fi de zis, abia aștept să vină ziua cea mare, sunt curioasă:
Voi mergeți?
Dacă da, atunci ne vedem acolo!

Până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!

Rămâneți la curent cu Webstock pe:
Facebook Page: www.facebook.com/webstock/
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/708357382837579/
Twitter: www.twitter.com/webstockro
Instagram: www.instagram.com/webstockro