Articol

Se redeschide magazinul Vitamix din Braila Mall

Bună tuturor, azi vorbim despre faptul că Se redeschide magazinul Vitamix din Braila Mall.

Daca mă urmăriți de ceva timp, știți că eu am mai încercat produse de la ei și mereu am fost mulțumită. În orașul Brăila există două magazine Vitamix. Unul este în Brăila Mall și unul în Kaufland.

Ei bine, cel din Brăila Mall a fost închis pentru diverse renovări iar acum urmează să se deschidă. Chiar zilele astea am fost un pic la cumpărături prin mall și am văzut un afiș. Acesta anunța că până pe 14 septembrie o să fie închis.

Cel mai probabil pe 15 va avea deschiderea, daca o să se mai întârzie un pic, o să vă anunț eu pe pagina mea de instagram și facebook.

Un alt lucru pe care probabil nu îl știați, este faptul că aceștia vor avea și niste reduceri. Mai exact în prima săptămână vor avea o reducere de 20%. Așa că daca aveți drum prin mall, vă recomand să nu îi ocoliți.

Iar acum, în caz că nu știți ce produse comercializează aceștia, o să vă zic eu așa în linii mari. Ei au produse naturiste de la diverse branduri, au și produse de îngrijire și suplimente, uleiuri esențiale.

De exemplu mie de la ei îmi place foarte mult un șampon despre care am vorbit aici sau de acolo cumpăr drojdia inactivă.

Având în vedere începutul de sezon rece, e bine să ne punem la punct stocul de suplimente naturale, ceaiuri șamd.

Așa că daca sunteți din Brăila sau aveți drum pe aici, vă recomand cu mare drag să mergeți să le vizitați magazinul și să profitați de reducerile lor.

Și cam atât pentru azi, urmează să merg și eu o la o tură de shopping pe acolo, așa că așteptați-vă la un haul cât de curând.

Până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!