Articol

Scump sau ieftin (pentru sprancene)?

Gel de sprancene Benefit versus Oriflame

Scump sau ieftin (pentru sprancene)?

Bună și bine v-am găsit.

Astăzi vreau să vorbim despre sprâncene și mai exact despre două produse, unul din categoria de produse mai scumpe și unul din categoria ieftină.

Mă chinui de ceva timp să fac și un clip în care arăt ce produse am și cum le folosesc dar vă rog să mai aveți puțină răbdare. Până atunci totuși, m-am gândit să vorbim despre două produse tare dragi mie. Unul e Benefit Gimme brow în nuanța 01 și unul e Browcara de la The One Oriflame. Am ales de data asta două geluri colorate de sprâncene, pentru că acesta e produsul meu preferat pentru acea zonă.

Mi se pare varianta cea mai ușoară pentru mine, mai ales că sprâncenele nu pot spune că sunt punctul meu forțe. Încă nu mi-am găsit stilul în ceea ce le privește și de aceea fac diverse experimente.

De când am început să folosesc produse cosmetice am încercat diverse geluri colorate de sprâncene, dar acestea două sunt preferatele mele.

Îmi place mult cel de la Benefit că e foarte mic, așadar nu ocupă mult spațiu, dar cel mai mult îmi place periuța, e una foarte micuță și mai ales dacă ai sprâncenele subțiri, o astfel de perie poate să fie de ajutor.

Gimme Brow de la Benefit

Nuanța mi se potrivește foarte bine, deși am avut și nuanța 03 și m-am împăcat bine și cu aceea. Îl găsiți de cumpărat fie singur, fie cu alte produse pentru sprâncene sau nu neapărat de sprancene.

Prețul e unul destul de piperat dacă alegeți să îl cumpărați pe el singur în variantă full size. Așa că recomand variantele mai micuțe care va țin o perioadă destul de lungă de timp.

Ingrediente Gimme Brow Benefit

Periuta Gimme Brow Benefit

Varianta mult mai ieftină e cea de la Oriflame, eu îl am în nuanța Blonde. Are periuța mai mare și perii sunt mai maleabili dar își face foarte bine treaba și acesta.

Browcara The One

O perioadă a fost preferatul meu și sincera să fiu, dacă ar trebui să recumpar unul din aceste două produse. Mi l-aș lua pe cel de la Oriflame pentru că îmi e mult mai accesibil și e o variantă la fel de bună.

Nuanta Browcara Oriflame

Periuta Browcara Oriflame

Voi pe care l-ați alege?

(cel din stânga e Benefit și cel din dreapta Oriflame)

Aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:
Să aveți o zi superbă!!!