Articol

Bijuteriile Sara Tremo m-au cucerit

Bună tuturor, astăzi vorbim despre Bijuteriile Sara Tremo.

Relația mea cu produsele Sara Tremo a început acum un an sau doi, când am și primit dar am și dăruit ceva de la ei de pe site. Îmi place că au o selecție variată și practic ai de unde alege.

De data aceasta în cadrul evenimentului Danube Bloggers Meet 3 am primit un inel tare frumos. Eu trebuie să recunosc că am o relație un pic ciudată cu inelele. În sensul că îmi plac, dar nu prea port. De ce nu port? Ei bine, e cam greu să găsesc ceva care să mi se potrivească. Fie găsesesc inele care mi se par frumoase dar nu îmi vin, fie găsesc inele care mi vin dar nu mi se par frumoase. Așadar, e cam dificil.

Motiv pentru care am fost surprinsă să văd că cei de la Sara Tremo m-au nimerit fără să le dau măsurile înainte. Vă zic sincer că de cum l-am văzut m-am îndrăgostit de el.

Este un inel finuț, elegant, fix cum îmi place mie.

Dacă la cercei îmi place să exagerez și vreau chestii cât mai mari și mai opulente, la inele e fix invers. Îmi plac piesele finuțe, micuțe, cât mai insesizabile.

Inelul este placat cu aur de 18k și vine într-o cutie elegantă împreună cu un certificat de conformitate si calitate, dar și un voucher cadou de 15% reducere la orice comandă la ei pe site.

Eu personal sunt foarte încântată de produsele lor, am avut o experiență pozitivă și în momentul în care am achiziționat pentru cineva drag. Per total mă declar mulțumită și chiar vă recomand și vouă să încercați produsele lor. Garantez că nu o să vă pară rău.

Și cam atât pentru azi, mulțumesc că ați fost alături de mine.

Până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!