Articol

Sano e ajutorul meu de nadejde!

Bună tuturor, azi vorbim despre faptul că Sano e ajutorul meu de nadejde!

După cum bine știți, am o mare apreciere pentru produsele lor. Le-am și primit, le-am și cumpărat și tot ce am încercat ne-a plăcut.

Tot la această categorie intră și produsele acestea despre care vreau să vă vorbesc și anume:

  • Sano floor plus
    Sano forte plus

După pozele mele, ați zice că nu prea am tangențe cu partea asta legată de casă, curățenie și alte alea. Adevărul e că sunt anumite lucruri care îmi place să le fac și altele care nu mi plac deloc.

Cu toate astea sunt conștientă de faptul că o casă nu se curăță singură și trebuie mereu să am grijă de ea. Chiar daca eu locuiesc încă alaturi de părinții mei, asta nu înseamnă că eu nu am atribuțiile mele în casă.

Evident că la început mama nu prea mă lasă să fac nimic pe princiul:

Lasă mamă că o să faci la casa ta, ba chiar o să ajungi și să te saturi!

Dar cu trecerea anilor am început să fac treabă și chiar să mă pasioneze anumite produse de curățenie. Oamenii când mă văd că prezint pe youtube produse de curățenie se uita un pic strâmb la mine. Îi înțeleg, pentru că arătând mai micuță, oamenilor li se pare ciudat să abordez acest subiect. Însă mie chiar îmi place.

Acum revenind la produse, Sano floor plus este un detergent pentru podele cu miros de lămâie.  Ce îl face special? veți zice.

sano floor

Ei bine, acesta ajută la îndepărtarea gândacilor, fară să conțină pesticide. Se pare că mirosul acestui produs nu e pe placul dăunătorilor.

Vă zic sincer că la capitolul asta eu nu am avut cum să îl testez. Ne-a ferit Dumnezeu de astfel de probleme, mai apar uneori vara dar cate unu așa răzleț.

Ce apreciez eu la un astfel de produs e faptul că nu rămâne lipicios după ce îl folosesc. Big like Sano.

Cu următorul produs nu am avut eu foarte mari tangențe. Este vorba despre Sano forte plus. Curățarea aragazului nu prea mi-a revenit de multe ori ca sarcină. Dar atunci când l-am curățat eu am folosit tot un produs Sano. Acela avea un miros mai puternic, mai greu de suportat. Acesta în schimb miroase a lămâi și asta îmi place foarte mult.

sano floor

Degresează foarte bine murdăria. Eu folosesc mănuși și recomand să folosiți și voi, cred că am văzut și scris pe el acest lucru. Așa că vă zic să vă protejați daca îl aveți și voi.

Cam asta e tot, mă bucur că cei de la Sano vin în permanență cu produse noi, cu parfumuri noi și abia aștept să văd ce mai fac.

V-a placut articolul despre: Sano e ajutorul meu de nadejde! ?

Să aveți o zi superbă!!!

superba