Articol

Rutina mea de ingrijire cu Plush Bio

Bună tuturor, azi vorbim despre Rutina mea de ingrijire cu Plush Bio.

Plush bio este un brand care din păcate și-a atras multe comentarii negative. Vă zic sincer, multă lume mi-a spus să nu le folosesc.

Pentru că sunt Gică Contra, am zis NU. Nu pot să judec un brand doar după comentariile unor necunoscuți. Suntem foarte diferiți și doar pentru că un produs nu i se potrivește unei persoane, nu înseamnă că o să pățesc la fel.

Încetați să mai judecați un brand sau un produs doar bazat pe părerea oamenilor din jur.

Eu nu pot să fac asta.

Sunt oameni care nici măcar nu știu să păstreze corespunzător produsele. Unele se țin la frigider și am să vă semnalizez care sunt acelea.

De asemenea, mai contează și cum le aplici, daca tu ai acnee și te freci pe față cu un scrub, foarte posibil să ți dăuneze.

Așa că hai să nu mai aruncam aiurea cu roșii.

Revenind acum la prorduse, am fost efectiv măgulită de câte au fost. Credeam că cei de la Plush Bio sunt sponsorii unei tombole, dar defapt fiecare fată a primit aceste produse.

Și am primit așa:

 • o gentuță termoizolantă
 • un prosopel
 • o bentiță
 • Scrub purifiant Uniformizant (se ține la frigider)-149 lei
 • Apă micelară & Tonică (se ține la temperatura camerei)-89 lei
 • Crema de ochi La Reina (se ține la frigider)-210 ron
 • Mousse Purifiant Demachiant (se ține la temperatura camerei)-145 lei
 • Crema Prințesa Japoneză (se ține la frigider)-270 ron
 • Pure 12 Spray (se ține la frigider)-199 lei
 • Masca de matase pentru zona ochilor (se poate ține și la frigider înainte de folosire)-149 lei
 • Acid Ferulic 1% (se ține la frigider)-219 lei

 

Ce mi place mie la ambalajele produselor este faptul că se menționează pentru ce tip de ten se folosește și efectul pe care îl au. Plus că dacă vă uitați pe site o să găsiți o grămadă de informații despre ele.

Momentan singurul produs pe care nu l-am folosit este scrub-ul, asta pentru că tenul meu nu se împacă bine deobicei cu acest gen de produse. Nu am vrut să îl agresez și am spus că mai bine mai aștept un pic să încerc celelalte produse.

Îmi încep rutina prin curățarea tenului folosin Mousse-ul și Apa micelara. E prima data când folosesc genul asta de produs, de tip mousse și mi place mult. Produsele se simt foarte bine pe piele. O mică atenționare o am legată de persoanele sensibile la parfum. Toate produsele încercate au parfum, pe mine nu mă deranjează acest aspect, dar știu cazuri și de aceea m-am gândit să menționez.

După ce am curățat tenul, vin cu acea cremă pentru zona ochilor. Ador faptul că în capăt are trei bilu’e metalice. După ce o scoți de la frigider se simte așa de bine pe piele.

Apoi aplic crema, care se poate aplica și ziua și seara și care îmi lasă pielea ca de bebeluș.

Iar ultimul pas constă în aplicarea spray-ului facial care este o încântare. E produsul meu preferat dintre toate, mai ales cât a fost vară m-a ajutat foarte mult pentru un refresh.

Masca încă nu am încercat-o, cred că o să fie o experiență interesantă.

Per total eu m-am înțeles foarte bine cu aceste produse. Clar le recomand și o să le folosesc până la ultima picătură.

Voi ați încercat ceva de la ei?

Ce vă tentează?

Aștept să mi spuneți iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!