Articol

Rutina de demachiere/varianta de vara

Rutina de demachiere/varianta de vara

Bună și bine v-am găsit.

Uite că a venit și vara cu a ei căldură și nu știu cum sunteți voi, dar eu deja simt că nu mai rezist.

Tenul meu nu mai face față, transpir pe ten și e groaznic, dar nu despre asta vreau să vorbim azi.  Vorbim despre rutina mea de demachiere,

Nu mă mai lungesc și trec la treabă:

Rutina de demachiere/varianta de vara

1)Demachierea, la mine diferă cea pentru ochi, de cea pentru față, pentru ochi folosesc Apa micelară Garnier. Sinceră să fiu, am ajuns la concluzia că e cea mai bună pentru mine. Curață foarte bine și cel mai important e că nu mă ustura ochii.

Pentru ten folosesc un produs mai special, este vorba despre Ponds Cold Cream Cleanser pe care îl masez pe toată fața, apoi vin cu un șervețel umed, momentan folosesc Nivea (îmi plac și cele din Kauflând și Lidl) și curață tot excesul.

Tenul meu rămâne foarte luminos, foarte curat și hidratat, din câte știu eu, acest produs nu mai găsește în România.

2)Aplicarea unui toner și calmarea ochilor

În perioada asta nu pot sta deloc fără toner, e preferatul meu din mai multe puncte de vedere, elimină orice impurități de pe ten, tonifică și reîmprospătează tenul, acum folosesc tonerul de la Oriflame cu aloe vera.

Apoi vin cu Apa de albăstrele de la Mayam și o aplic pe pleoape câteva secunde, mă relaxează total.

3)Cremă de noapte

Încerc să nu sar peste acest pas pentru că e unul foarte important, dar uneori e atât de cald încât nu suport crema pe piele.

Momentan folosesc o cremă de la Elmiplant și mă împac foarte bine cu ea.

Cam asta e tot ceea ce fac, astea sunt produsele, ca și dischete le tot folosesc pe cele de la Cleanic, sunt cele mai bune.

Dacă v-a plăcut aștept să mi spuneți, iar până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!

Ps: Folosesc și cremă pentru zona ochilor, doar că aici nu am un produs fizic să vă arăt pentru că mă folosesc de diversele mostre.