Articol

Ritualul meu Zanna si o surpriza

La mulți ani și bine ați venit la un nou articol, de data asta vorbim de: Ritualul meu Zanna si o surpriza.

Anul trecut m-am familiarizat mai mult cu magazinul online Vitamix și în principiu cu brand-ul Zanna. Am descoperit produse interesante, de calitate și cel mai important: cu ingrediente naturale.

Iată ce spun producătorii: „Pornind de la frumusețea naturii, produsele Zanna au fost create pentru a celebra stilul de viață simplu, natural și curat”.

Eu chiar cred în declarația lor

Tare fericită am fost să văd că mi-au scris că vor să mi trimită câteva produse de la acest brand. Eu în trecut încercând doar șampoanele lor. Ei bine, de data asta am avut ocazia să testez un pic din fiecare.

Ritualul meu Zanna si o surpriza nu e un nume de articol pus la întâmplare. Spun asta deoarece cei de la Vitamix au trimis produse pe care pot să le folosesc într-un ritual, chiar într-o rutină.

Dar hai să nu mă mai lungesc și să trec la produse:

1)Șampon hidratant cu lapte de capră și mesteacăn-32.80 lei

Primul meu instinct a fost să miros produsul

. Am mai avut și alte produse pe bază de lapte de capră și mi au plăcut. Cu toate astea, tot rămân cu o reticență și simt nevoia să miros produsul înainte.

După cum mă așteptam, nu miroase a lapte de capră. Miroase a ceva plante, ceva plăcut. Îmi place că deși e un șampon hidratant nu are o textură foarte densă. Curăță blând scalpul și e tot ce mi doresc. În ultimul timp mă confrunt cu uscarea pielii dar și a scalpului, așa că acest produs a venit la fix.

2)Gel de duș energizant cu lămâie și mentă-25.50 lei

Cu siguranță acest produs miroase cel mai bine din tot coletul. Mă duce instant cu gândul la o limonadă și la perioada de vară.

Știu că majoritatea oamenilor sunt fixați pe arome dulci, dar parcă m-am cam saturat de ele. Gelul acesta de duș face o spumă destul de blândă, se vede că e pe bază de ingrediente naturale. Este defapt 100% natural, fară conservanți.

3)Ulei de masaj revigorant cu ulei de măceșe, lavandă și geraniu-24.50 lei

Avem de-a face cu un alt produs 100% natural. Se pare că energia e asigurată cu aceste produse. Mai întăi energie cu gelul de duș, după revigorare cu uleiul și tot așa.

Ca și miros, eu simt cel mai mult lavanda, dar nu e ceva deranjant.

Pielea după rămâne extrem de catifelată, nu mai e nevoie și de o cremă de corp din punctul meu de vedere.

4)Balsam cu extract de galbenele și arnică-12 lei


Produsul ăsta mă transportă cumva în timp, în perioada în care din casa nu ne lipsea balsamul de gălbenele. Iar acum, probabil, știți și voi care este utilizarea lui, protejează și regenerează pielea.

După cum am mai spus, am o problemă cu uscarea pielii, până la decojire, așa că o să folosesc acest produs pentru vindecarea micilor rani făcute.

Iar acum surpriza mea este legată de un cod de reducere pe site-ul Vitamix.ro. Mai exact un cod de 20% reducere doar pentru produsele Zanna. Iar acesta este: SABINA20.

Codul este valabil până pe 31 ianuarie, așa că aveți timp să îl folosiți.

Așa că:

SPOR LA CUMPĂRĂTURI!

Cam atât a fost pentru azi, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!