Articol

Rezultate MAXIME cu Sano Maxima

Bună tuturor, azi vorbim despre Rezultate MAXIME cu Sano Maxima.

Mereu mi-a plăcut să mă bucur de lucrurile mici din viața mea. Fiind o persoana de statură minionă, lucrurile mici m-au atras deoarece mă făceau să mă simt mare. Îmi dădeau impresia că sunt un gigant, așa că pe parcursul anilor m-am înconjurat de ele.

De la produse de îngrijire în variantă mică, la accesorii, nu țineam cont, mic să fie. Ceea ce mi place mie la produsele astea este faptul că se bazează pe un concept foarte drag mie. Cantitate mica, pentru rezultate MAXIME!

Și că tot am zis MAXIME, cei de la Sano au scos o colecție numită Sano Maxima Parfume Collection. Daca mă urmăriți de ceva timp, știți că am o relație foarte bună cu produsele Sano. Le folosim în casă de ani de zile și nu ne-au dezamăgit până acum. Daca vreți să vedeți ce produse am mai încercat de la ei, vă las aici câteva link-uri spre articole mai vechi.

Revenind la subiect, eu am primit de la ei trei produse din aceasta gamă și anume:

  • Detergentul Power Gel

Se vede diferența atunci când folosești un detergent bun și de calitate. Am avut o mare perioadă de timp când foloseam detergent sub formă de capsule sau pudră, dar mi-am dat seama că preferatul meu este cel lichid. Am impresia că pot doza cât vreau eu, fară să am parte de risipă. Plus că nu e la fel de messy ca detergentul pudră.

  • Balsamul Sano Maxima

Mai are rost să vă zic cât de bine miroase? Ok, insist, miroase foarte bine. Pentru mine balsamul este foarte important deoarece îmi place ca hainele mele să aibe un anume parfum. Un alt lucru pe care mi-l doresc este ca parfumul să fie și rezistent. Să fie ca în reclame daca mă înțelegeți. Astea două cred că sunt cele mai importante aspecte pentru mine. Desigur, acum sunt persoane care vor ca hainele lor să fie moi și fine la atingere, eu una nu sunt atentă la asta.

Dar știu că există oameni care țin și la detalii de genul.

Ideea cu acest produs este că e foarte spornic, o cantitate mică își face treaba.

  • Spray-ul de cameră Sano Maxima

Sinceră să fiu, asta e produsul meu preferat din acest pachețel. Ce să fac, nu vă mint. Am avut și altă variantă a lui și la fel, l-am adorat.

Deși obișnuiesc să aerisesc zilnic, uneori simt nevoia de un parfum anume în cameră, nu mai apelez de mult timp la lumânări parfumate așa cum o făceam. Ca să nu mai zic de faptul că mă ține o veșnicie un astfel de produs.

Vine cu fâs-fâs, apăs și gata, în cameră miroase a parfum. Îl folosesc peste tot, mai ales în bucătărie după ce am gătit ceva cu un miros mai pregnant, sau la baie, că na, suntem oameni.

În final eu sunt mulțumită de aceste produse și abia aștept să văd ce produse mai scot cei de la Sano.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă aștept cu drag și la următorul, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!