Articol

Rexona nu te lasa la greu

Bună tuturor, Rexona nu te lasa la greu.

Nu cred că mai are rost să fac o descriere a acestui brand. Cu siguranță ați auzit de el. Asta pentru că de ani de zile e alături de noi și ne protejează împotrivă transpirației și a mirosurilor neplăcute.

Din fericire eu nu m-am confruntat niciodată cu o problema serioasa în acest sens. Ba chiar pot spune că glandele mele nu prea își fac treaba la acest capitol.

Cu toate astea obișnuiesc să folosesc un produs pentru protejare. Merg pe principiul: Mai bine previn, decât să tratez.

În cadrul evenimentului #danubebloggersmeet2 am avut ocazia să primesc câteva produse de la ei. Mai exact varianta cremă și spray pentru Rexona Maximum Protection. Două pentru femei și două pentru bărbați.

Și pentru că vă spuneam la început că eu nu am nevoie de o protecție așa mare, am decis să le ofer părinților mei. Aceștia lucrează într-un mod mai alert, depun efort fizic, așa că ei sunt cei mai în măsură să spună daca produsele sunt eficiente.

Zis și făcut, le-am oferit iar ei au ales ambii să folosească varianta cremă.

Totuși e ceva nou pentru ei, deoarece înainte foloseau fie stick, fie spray. Și desi aveau și varianta spray la îndemăna, ceva i-a făcut să aleagă varianta crema.

Care a fost părerea mamei mele despre acest produs?

Mi-a plăcut să-l folosesc atât seara cât și dimineața. Din cate am înțeles eu, se recomandă utilizarea lui seara înainte de culcare. Mi se pare la fel de eficient, indiferent de ora la care îl aplic. Îmi place că mă protejează și că nu mă pătează. Pot să mă îmbrac destul de repede după folosire. Plus că e foarte spornic ca și produs.

Care a fost părerea tatălui meu despre acest produs?

Reconfortant, simt că mă protejează cum trebuie.

Și cam astea au fost și părerile părinților mei, le mulțumesc mult că sunt ajutoarele mele de nădejde.

Voi folosiți produsele Rexona?

Aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!