Articol

Review:Max Factor Colour Collection Lipstick

 Bună dragele mele! 
 După cum ați văzut și în postarea trecută , în colecția mea de machiaj a intrat un nou produs de buze. 
 Este vorba despre un ruj corai-coral (cum vreți voi să îi ziceți , cert e că eu îi zic corai) de la Max Factor ,pe care l am primit de la scumpa mea verișoară Irina (căreia îi mulțumesc mult) . 
 Azi vreau să vă vorbesc un pic despre el ,pentru că deși îl folosesc de una sau două săptămâni ,deja m am îndrăgostit de el și nu credeam asta fiind vorba de o astfel de culoare , recunosc că înainte eram mare fană coraiul însă mi am dat seamă că acest tip de nuanța îmi îngălbenește dinții și mai mult așa că am renunțat și m am îndreptat spre nuanțe de roșu rece (după cum probabil știți , această nuanță dă impresia de dinți mai albi) . 
 Așa că dacă vreți să aflați mai multe despre acest ruj ,citiți în continuare: 
  

 Rujul pe care îl am eu face parte din colecția Max Factor Colour Collection ,bănuiesc că e colecția lor permanentă , eu am nr 827 nuanța Bewitching Coral. 
  

 Ce zic ei: Rujul Max Factor Colour Collections promite să confere hidratare și rezistență a culorii pe buze, în cadrul unei game de nuanțe care complimenteaza orice ten. Are la bază un complex hrănitor, de balsam de buze, ușor de aplicat și cu putere mare de acoperire și menținere a culorii pe buze. 
  
 Ce zic eu:Eu zic că acest ruj face exact ceea ce promite , scurtă povestioară:în ziua în care a venit Irina la mine , mi a arătat ce produse de machiaj a adus cu ea și printre toate produsele s a găsit și acest ruj , mi s a părut foarte drăguț având în vedere că până atunci nu luasem contact cu produsele Max Factor deși recunosc că avusem în trecut ceva mostre , în ziua aceea am fost în parc și ea se dăduse cu acest ruj , am vorbit ,am mâncat , am băut și ea încă avea rujul pe buze și am zis wow , rujul asta chiar e rezistent , după ce eu i am dat ei kitul meu de sprâncene de la Oriflame și gelul transparent de la Giordani ea s a gândit să mi dea și ea mie ceva așa că a zis :Ia l tu că am văzut că ți place , plus că eu am mai multe acasă și așa a intrat micuțul acesta în colecția mea. 
 Îmi place foarte mult , bravo Max Factor pentru rezistență și pe lângă faptul că e foarte rezistent mai e și hidratant adică nu e genul de produs care să ți usuce buzele , e foarte ușor de aplicat , extrem de cremos și pe mine una , chiar m a convins să încerc mai multe produse de la ei pentru că vorba Irininei:Mai bine strâng mai mulți bănuți și mi iau ceva de calitate care costă un pic mai mult decât să iau produse care costă puțin și nici nu s bune. 
 Nu cred că acest produs are puncte minus , poate prețul vi se va părea mai mult dar v am zis , merită cu siguranță să cheltui un pic mai mult pe un produs de calitate care oricum știi că îl vei folosii mult timp de acum în colo. 
 Nu știu să vă zic un preț pentru că v am zis l am primit , bănuiesc că e în jur de 35-40 de lei ceea ce nu e mult dacă stai să te gândești la calitate. 
  
 Fetelor atât am avut de zis despre acest produs ,mie mi place și chiar aș vrea să mai încerc produse Max Factor . 
 Voi ce părere aveți ? L ați încerca?  
  
 Pupici și multă sănătate! 

S-ar putea să-ți placă și...

0 comentarii

  1. pare tentant si culoarea e foarte frumoasa, sunt curioasa cate ore rezista pe bune. eu m-am obisnuit cu cele ce ma tin toata ziua si n-as mai putea reveni la cele obisnuite :))

  2. Sincera sa fiu ,nu m am uitat la ceas sa vad asa cam cat ore ma tine ,dar promit ca o sa fiu atenta la acest detaliu si am sa ti scriu inapoi

  3. […] nuanta Bewitching coral , a expirat saracu , daca vrei sa stii mai multe despre el , am o recenzie aici […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *