Articol

REVIEW:Avon VS Oriflame

Bună dragele mele.
 Astăzi m am gândit să fac o nouă postare și anume o recenzie în tandem a două produse pentru ochi , respectiv Avon Super Shock Vivid liquid eye shadow și Oriflame The One Liquid Metal eye shadow.

imi cer scuze pentru calitatea pozelor 

 Voi începe cu produsul de la Avon care se află în nuanța Platinum ice , (eu l am primit de la buna mea prietenă Bianca căreia îi mulțumesc ) sinceră să fiu nu știu dacă se mai găsește sau nu la Avon , ce m a uimit la acest produs a fost consistența ,adică când au zis că e lichid nu au zis o degeaba , atunci când am realizat pozele , produsul era deja agitat pentru că altfel aș fi vrut să vă arăt cum se vede defapt , arată ca și cum ar fi bifazic și trebuie să l agiți că să se combine apa sau ce o fi cu fardul în sine.
 Culoarea nu pot să zic că m a atras , nu e genul meu de culoare , e un gri metalizat cu sclipici , că și rezistentă pot zice că rezistă destul de bine deși am observat că după ceva timp culoarea începe să se estompeze , ceea ce mi place la el e faptul că se șterge destul de greu ceea ce pentru mine e un avantaj înseamnă că într un fel își face treabă , per total i aș da un 7 pentru că încă sunt în dubii la capitolul consistență .
 

 Am fost foarte bucuroasă când am văzut că și cei de la Oriflame s au gândit să apăra cu un produs de genul acesta ,eu am acest produs în nuanța White , mi l am luat în această culoare deoarece m am gândit că l aș putea combină cu alte farduri și să creez alte nuanțe.
 Cei de la Oriflame îl prezintă că fiind un fard lichid ceea ce el nu este , are o consistență foarte ciudată , un fel de spumă brânzoasă așa , dacă știți la ce mă refer , eu când l am văzut în catalog am rămas impresionată pentru că arată ca și un fard alb mat un pic lucios și când mi a venit în colet și l am tesat pe mână am văzut că e un alb cu sclipici pe care dacă îl blenduiesti foarte bine ajungi să rămâi doar cu un alb opalescent și foarte mult sclipici ceea să zicem că nu mi place însă ceea ce mi place este că după cum am și bănuit , îl pot combina cu o groază de culori și să mi iasă noi culori , la fel la capitolul demachiere îmi place că se șterge foarte greu , îmi place mai mult acesta decât cel de la Avon și nu pentru că sunt reprezentantă Oriflame ci pentru faptul că e mult mai intens , are o culoare mai purtabila și am întins mâna mai mult după acesta decât după cel de la Avon , acesta primește nota 8.
 

 Fetelor asta a fost tot , sper că v a plăcut și că v ați făcut o idee despre cele două produse , aștept să mi ziceți pe care dintre cele două l ați folosit.
 Aș vrea să știu ce postări ați mai vrea să vedeți la mine pe blog pentru că simt că în ultimul timp am rămas în pană de idei așa că orice sugestie e bine venită.
 Pupici și multă sănătate!

S-ar putea să-ți placă și...

0 comentarii

  1. Le-am vazut si eu in catalog pe cele de la Oriflame si pareau interesante, dar nu ma tenteaza nuantele, mai ales ca sunt sidefate. Ma bucur totusi ca acum stiu si mai multe despre textura, rezistenta etc. 😀

    1. Da si pe mine m a tentat tocmai de aceea l am si luat , nu imi pare rau ca l am cumparat doar ca ma asteptam la altceva , pupici

  2. Eu nu cred că am avut vreodată farduri lichide, însă sună interesant. Şi mie tot cel de la Oriflame parcă mi-a plăcut mai mult (ca şi culoare). Pupici!♥

    1. Stiu , de aceea m am gandit sa mi iau , pupic

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *