Articol

Review/Recenzie Ruj Farmasi

Bună dragele mele!

Vreau să vă anunț că în sfârșit am terminat cu mobilarea camerei mele și sunt super încântată că în sfârșit pot posta calumea.

Pentru azi v am pregătit o recenzie , știți că nu e punctul meu forte să fac recenzii însă iubesc atât de mult acest produs încât merită lăudat.

Disclaimer:ACEASTĂ RECENZIE NU ESTE UNA SPONSORIZATĂ!!!

Produsul despre care vreau să vă vorbesc de această dată este un ruj , după care sunt obsedată , nu credeam vreodată că o să mi placă așa de mult adică îmi plăcea și când l am cumpărat că și culoare dar nu credeam că e cine știe ce.

Rujul este de la Farmasi din colecția True Color Lipstick și e în numărul 11 , această colecție bănuiesc că este cea permanentă.

De alungul timpului am tot cumpărat rujuri Farmasi din această gamă și niciodată nu am fost dezamăgită de ele , mereu mi s au părut niște rujuri bune dar nu prea le dădeam prea mare importană , până într o zi când mi a atras atenția această culoare deosebită.

Îmi doream foarte mult un ruj mov pentru că deși știți că nu țin cont de tendințe în make up , îmi place totuși să am un ruj mov toamnă , așa că atunci când l am văzut , n am stat prea mult pe gânduri și l am luat .

Ce zic ei:Rujul Farmasi True Color tentează cu promisiunea unei rezistențe satisfăcătoare, a unei texturi care lasă buzele moi și catifelate și a unei capacități de hidratare care va face inutilă folosirea balsamului de buze. Rujul are la bază ingrediente speciale, care conturează nuanțe intense, menținându-se bine pe buze. Extractele hidratante sunt incluse pentru a îngriji și a păstra pielea sănătoasă.

Ce zic eu:Sunt perfect de acord cu această descriere , în primul rând îmi place acest ruj pentru culoarea și textura ușoară , catifelată pe care o oferă buzelor , pur și simplu nu simți că ai purta ruj pe buze , eu uneori uit sinceră să fiu .

În al doilea rând mi se pare că acest ruj este unul destul de rezistent deocamdată nu l am testat cu strictețe că să vă zic că observ ceva anume însă știu că rezistă destul de bine , nu am probleme în ceea ce privește uscarea buzelor și niciodată nu mă gândesc să mai folosesc un balsam pentru buze deoarece deși este un ruj mat nu am întâmpinat niciodată problemă de buze uscate.

Trebuie să recunosc că factorul care m a împins cel mai mult să îl cumpăr este culoarea , ador această culoare și încă nu am găsit o culoare care să îl descrie pentru că este o culoare extrem de frumoasă însă eu am zis că este un movuliu trandafiriu rozuliu deschis , daaa , nu mă prea pricep să descriu culori.

De când am cumpărat acest ruj , l am folosit în fiecare zi cu regularitate și colegele mele pot confirmă , aș putea să ies afară și nemachiată dacă port acest ruj pe buze , îl iubesc pur și simplu e preferatul meu și un alt plus este că deși l am folosit în fiecare zi nu se consumă repede și asta e un plus uriaș.

Ce nu mi place la el:Nu am chestii care să nu mi placă la el , nu mi place de mine că nu l am descoperit până acum, cum am trăit atâta timp fără el  (Where have you been all my life).

Preț:15 lei

Fetelor sper că v a plăcut recenzia mea și că v am inspirat și pe voi să încercați aceste rujuri pentru că sunt bune și ieftine (nu consider că prețul de 15 lei e unul scump) , având în vedere că e doar un produs drugstore , va recomand cu cea mai mare plăcere aceste rujuri și în special această nuanță .

Dragele mele asta a fost tot pentru azi nu uitați că eu aștept în continuare păreri și sugestii mai jos în comentarii.

Pe mine mă găsiți pe:

Email:georgiana.sabina94@uahoo.com

Instagram:georgianasabina94

S-ar putea să-ți placă și...

0 comentarii

  1. Buna si bine te-am gasit! Am incercat si eu in trecut rujurile Farmasi, care mie personal nu mi s-au potrivit. Am incercat atat gama lor permanenta, cat si unul mat. Ce pot spune in schimb, e ca au o varietate larga de culori.Te astept si pe la mine, succes in continuare :)http://andrabeautyblog.blogspot.ro/

    1. Multumesc pentru parere , era de asteptat ca aceste rujuri nu pot fi pe placul tuturor , oricum sper ca ti a placut , inca odata multumesc ca ai trecut pe la mine si am sa trec si eu pe la tine:*

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *