Articol

Review L’oreal ulei de par extraodinar

Bună dragele mele.

Astăzi v am pregătit o postare zic eu , interesantă și anume o recenzie asupra unui produs foarte drag mie , eram un pic indecisă dacă să fac sau nu această postare fără să fi făcut un haul care să includă acest produs în prealabil însă am zis că numai rezist camera nu e în toane bune așa că n am să aștept încă o săptămâna până să fac o postare despre el.

PS:ACEASTĂ NU E O POSTARE SPONSORIZATĂ!!!

Produsul pe care am de gând să îl laud azi este Uleiul de păr extraordinar de la L’oreal și nu zic eu că e extraordinar însă chiar așa se numește.

Ce zic ei:O textură magică , o combinație unică de 6 uleiuri de flori rare , care au capacitatea de a transformă fibră capilară pentru obținerea părului sublim.

Ce zic eu:Where have you been all my life?Nu mi vine să cred că nu l am cumpărat până acum , cum am putut oare trăii fără el , uleiul asta chiar că e extraordinar , în primul rând am verificat un pic lista de ingrediente și chiar apar mai multe nume de flori am văzut că are ulei de cocos , ulei de gardenia , ulei de trandafiri și o întreagă lista cu tot felul de uleiuri de la flori rare.

Am fost într o zi în DM cu mama și l am găsit stătea pe raft , era ultimul și parcă îngerii cântau la harpă și în jurul lui numai există nimeni doar eu și el și cum am pus mâna pe el am simțit că o să mi placă.

 Văzusem că e destul de lăudat atât pe YouTube cât și pe Blog și când l am văzut că e și la reduceri și ultimul am zis :”Al meu ești”.

Eu l am folosit cum zic ei adică înainte de a mă spăla pe cap , după ce l am spălat și la sfârșit pentru a conferii părului un luciu sublim.

Îmi place foarte mult pentru că părul meu în ultimul timp era un pic uscat dar după ce l am folosit n am mai avut probleme , părul meu arată bine ,foarte bine are textură , are luminozitate are finețe , părul meu nu cred că a arătat vreodată mai bine , acum când pun mână pe el îl simt că are greutate , știu că sună ciudat însă părul meu dacă puneai mâna înainte pe el simțeai că am doar câteva fire de păr în cap acum nu știu lucrurile stau alfel.

Prețul lui normal e de 40 de lei , destul de scump pentrudoar 100 ml dar eu v am zis  l am prins la ofertă cu 21.39 lei parcă , nu cred că mai găsiți această ofertă însă acest produs sincer merită și am impresia că mă va ține o veșnicie, aa și un lucru interesant pe care l am observat la el este că părul mi se usucă mai repede.

Dacă aveți ocazia să îl cumpărați , nu mai stați pe gânduri eu am rămas plăcut funcționează , oricum eu nu va oblig sunt banii voștri faceți ce vreți cu ei însă însă credeți mă nu o să va pâră rău , mie una chiar nu mi pare , deși există posibilitatea ca ceea ce mi placa mie să nu va placă vouă dar nu știu eu oricum va recomand cu mare drag acest produs.

Fetelor asta a fost tot pentru azi sper că v a plăcut , nu uitați că aștept în continuare păreri și sugestii mai jos în comentarii.

Pe mine mă găsiți pe:

Email: georgiana.sabina94@yahoo,com

Instagram: georgianasabina94

V ar plăcea să îl încercați?Sau l ați încercat deja?

S-ar putea să-ți placă și...

3 comentarii

  1. Georgiana Sabina spune:

    Ma bucur pentru ca chiar e un produs bun si merita;) :*

  2. Eu momentan folosesc unul de la Syoss, dar e pe terminate. Cred ca acesta va fi urmatorul pe care il voi achizitiona!http://andrabeautyblog.blogspot.ro/

    1. Georgiana Sabina spune:

      Nu l am incercat pe cel de la Syoss dar acesta m a incantat pe loc , sa mi zici daca ti a placut cand il vei lua

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.