Articol

Revenirea la pasiunea mea initiala…scrisul (8 ani de blog)

Bună tuturor, azi vorbim despre: Revenirea la pasiunea mea initiala…scrisul.

Am avut o perioadă foarte stresantă, în care scriam articole la foc automat. Lucrul ăsta m-a făcut să mă îndepărtez de blog și să vreau să fac doar conținut video.

Simțeam că nu mă mai regăsesc în acest format. Vedeam în jurul meu doar conținut foto și video, puțini oameni care scriau. Cu toate astea, ceva mă ținea pe loc din a-mi închide blogul.

Blogul a fost primul meu copil și apropo de asta, azi împlinește frumoasa vârstă de 8 ani.

DA…8 ANI!

Sinceră să fiu nici nu mi vine să cred.

Sunt atâtea motive pentru care sunt recunoscătoare acetui mic spațiu. Datorită lui am cunoscut oameni minunați, am mers la evenimente interesante, am obținut primele mele colaborări.

E minunat să poți face ceea ce iți place și să ai și recompense periodic pentru asta.

Evident că pe lângă asta a fost și multă munca, ore în șir documentandu-mă, făcând poze și efectiv scrisul la laptop, toate se adună.

Dar știți ce? nu regret nimic.

Da, vă zic sincer, am avut momente în care am zis: Gata, eu renunț! Mi-a ajuns, nu mai pot, nu mai vreau. Cu toate astea nu am renunțat și nici nu am de gând să o fac prea curând.

Scriu când simt că am ceva de spus. Scrisul nu trebuie să fie ceva ce fac din obligație, pentru că, după cum v-am mai zis, a pornit ca o pasiune. În momentul în care simt presiune, voi lua o pauză, cum am și făcut până acum.

Lucru pe care vi-l sugerez și vouă. Faceți cu placere ceea ce faceți, fie că e vorba de blog, youtube, instagram, tiktok, șamd.

Și cam asta e mesajul meu pentru astăzi.

Vreau să revin în forță. De când n-am mai vorbit am descoperit o grămadă de lucruri frumoase despre care vreau să vă vorbesc. Așa că stați pe fază!

Până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!