Articol

REDUCERI?

 Bună dragele mele , astăzi m am gândit să revin cu o nouă postare din rubrică Cheltuieli inteligente , știu că scriu destul de târziu însă ziua de azi a fost o zi foarte obositoare pentru mine am trecut prin diferite stări și emoții , am dat o din râs în plâns din plâns în râs și asta pentru că azi pot spune că am absolvit liceul , am închis un capitol foarte important din viață mea și de abia aștept să îl deschid pe următorul , dar să lăsăm nostalgia și să trecem la treabă. 

 Astăzi v am pregătit o postare destul de interesantă (zic eu:)) ) și anume Voi cumpărați produse la reduceri? 

 Doar ce m am gândit acum la această idee și deja am în minte o imagine cu sute și mii de femei alergând că disperatele prin magazine. 

 Vreau să recunosc din prima că eu sunt tipul de persoană care caută reduceri peste tot nu contează articole de îmbrăcăminte , mâncare , machiaje , parfumuri , orice , nu contează că eu numai am niciun ban , doar faptul că văd că scrie PREȚ REDUS mă face să mă simt că și cum aș fi cumpărat produsul respectiv. 

 Eu stau totuși și mă gândesc , de ce oare pun ei acele produse la reduceri:ori mai au un pic și expiră ori nu le cumpără nimeni și rămân cu produsul pe stoc , voi v ați pus vreodată întrebarea această? 

 Eu sinceră să fiu sunt un pic derutată pentru că sunt produse care au destulă reclamă și lumea chiar cumpără acele produse și totuși sunt la reducere , să fie oare asta o strategie de marketing? 

 Deobicei când mă duc la cumpărături mă uit la reduceri și am nimerit de foarte multe ori produse reduse extrem de bune , rar mi s a întâmplat să găsesc produse reduse care să nu fie bune/ 

 Peste tot pe internet găsim reduceri , fie la excursii , la haine și încălțăminte , parfumuri , accesori și chiar și mâncare. 

 Acest subiect este unul destul de interesat și sinceră să fiu l aș fi luat pe toate părțile asta dacă nu m aș fi trezit la oră 5.30 așa că închei “transmisiunea” aici însă am totuși o întrebare pentru voi , Voi va cumpărați produse reduse , dacă da scrieți mi mai jos în comentarii. 

 Dragele mele asta a fost totul pentru azi nu uitați că aștept în continuare păreri și sugestii mai jos în comentarii , noi ne revedem vineri cu o nouă postare , până atunci nu uitați că SUNETI FRUMOASE. 

 Mă puteți găsi pe: 

  ✴FACEBOOK:Frumusetea vorbeste

✴INSTAGRAM:GEORGIANASABINA94

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. ai un blog foarte frumos. asa ca te-am adaugat pe lista blogurilor pe care le urmaresc. trebuie sa fii foarte atenta la promotii, de foarte multe ori e vorba de 1 leu sau 2…la un produs de 15…facand un calcul nu se merita…si eu profit de promotii si ma bucur cand iau ceva la un pret bun, dar daca se merita. daca iau un produs pe care nu-l folosesc acum dar il iau pentru ca a avut 2 lei reducere, ma pacalesc…si am inceput sa am mare grija la asta! te pup!

    1. Georgiana Sabina spune:

      Ma bucur foarte mult ca v a placut si mie mi place blogul dumneavoastra si il voi adauga si eu la blogurile pe care le urmaresc,asa i de multe ori ne lasam pacaliti de niste reduceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.