Articol

Recomand Atelierul Casuta cu pisici din Braila

Bună tuturor, pentru azi vreau să Recomand Atelierul Casuta cu pisici din Braila.

Doamna Gina Chelaru este cea care m-a primit în micuțul ei spațiu de creație. A fost o plăcere pentru mine fiind prima data când pășesc într-un astfel de atelier. Ochii mi-au fost pe loc inundați de culori vibrante iar primirea a fost una foarte călduroasă.

V-am făcut curioși așa-i?

Ei bine, de asta sunt aici, să vă povestesc ce am făcut.

Dar ce e defapt Căsuță cu pisici este un mic atelier ce a pornit în anul 2012. Inițial doamna Gina se ocupa cu hand-made, însă a decis să renunțe și să se apuce de broderii.

Aceasta a participat la diverse târguri și expoziții unde a încercat să își facă cunoscută munca.

Ce puteți să cumpărați de la acest atelier?

  • Bonete bucătărie
  • Șorțuri copii/adulți
  • Seturi botez
  • Perne fantezie
  • Jucării personalizate
  • Prosoape personalizate
  • Tricouri personalizate
  • Sacoșele cu mesaje

Motivul vizitei mele a fost legat de două produse pe care am vrut să le iau de aici. Două produse pe care le-am ales cu mare drag și care mi-au fost dăruite de către doamna Gina  .

Eu am ales un șorț de bucătărie și o bonetă, ambele au venit în aceasta superbă sacoșică.

Materialele se simt foarte bine la atingere și sunt foarte mulțumită de atenția la detalii. Îmi doream de ceva timp un șorț de bucătărie pentru momentele în care vreau să mă simt mai fancy. Boneta am ales-o pentru momentele în care voi merge la plajă. Mă rog ca acest lucru să fie cât mai curând.

Îmi place la nebunie și mesajul. Să știți că daca vă interesează, pe site-ul lor găsiți mai multe modele. Același lucru și în cazul bonetei

Per total pentru mine a fost o experiență tare interesantă. Sunt foarte mulțumită de ce mi-am ales și îi urez doamnei Gina și familiei dânsei mult succes în tot ceea ce fac.

Consider că este foarte important să susținem afacerile locale și mai ales în perioada asta. Mă mandesc cu faptul că această afacere a pornit în orașul meu și chiar îmi doresc din suflet să vă placa și vouă și să apelați la produsele lor.

Realizez acum cât de greu le sunt oamenilor de genul acum când evenimentele și târgurile sunt din ce în ce mai puține. De aceea daca aveți nevoie de ceva din portofoliul lor, nu ezitați să cumpărați.

Pentru mai multe informații vă las aici toate link-urile necesare:

Link către magazin online: broderie fistichie

Link către pagina de facebook: Casuta cu pisici

Link către pagina de instagram: casutacupisici

Și cam atât pentru azi, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!