Articol

Recenzii:Inainte sa te cunosc de Jojo Moyes

14798863_1159983980714084_24633678_n

Buna si bine te-am gasit, azi e despre Recenzii:Inainte sa te cunosc de Jojo Moyes.

Scriu destul de tarziu acest articol deoarece am fost la o consultatie oftalmologica si dupa ce am iesit de acolo , am fost cam chioara.

Carte pe care te invit cu mare drag sa o citesti , se numeste Inainte sa te cunosc (sau Me before you) si este scrisa de Jojo Moyes.

Trebuie sa precizez ca dupa aceasta carte e facut si un film iar eu am vazut intai filmul si apoi cartea. Eu am facut fix invers dar vreau sa zic ca mi-au placut amundoua in mod egal.

Am sa vorbesc totusi in linii mari despre ea pentru ca nu vreau sa dau prea multe spoilere. In principiu cartea este despre un baiat pe nume Will Traynor care parea sa duca o viata perfecta. Totul pana intr-o zi cand are un accident care il lasa imobilizat intr-un scaun cu rotile. 14826215_1159983920714090_1344921321_n

In povestea lui apare Louisa Clark , o fata obisnuita cu un gust neobisnuit in privinta hainelor care este nevoita sa isi gaseasca un nou job.

Aceasta este angajata de mama lui la Will pe care l-a inceput il considera antipatic. Cu timpul incepe sa se indragosteasca de el. Din pacate aceasta afla ca Will vrea sa isi puna capat zilelor. Acesta simtea ca nu mai are de ce sa traiasca insa Lou nu este acord asa ca vine cu un plan.

Organizeaza tot felul de drumeti, iar finalul nu am sa il spun pentru ca nu vreau sa stric surpriza.

A fost o carte care m-a tinut cu sufletul la gura. Chiar daca stiam care e deznodamantul. Am simtit ca e o carte scrisa pentru mine. Mi-a placut modul in care a fost conceputa.

Nu a avut multe descrieri lungi si plictisitoare, am ras, am stat in suspans, am plans, un intreg amalgam de senimente intr-o singura carte.

Eu consider ca toti ar trebui sa o citeasca deoarece Will povesteste prin experientele prin care trece. Sunt si cateva capitole scrie din perspectiva altor personaje in afara de a Louisei, e magica cartea.

Totul se imbina foarte frumos si desi e destul de mare (are 416 pagini), te face sa nu o mai lasi din mana si chiar ti-o recomand sa o citesti.

Eu am cumparat-o de pe site-ul celor de la Libris deoarece acolo am gasit-o cel mai ieftin 29.13, la mine in oras mai jos de 48 nu o gaseam.

Sper ca ti-a placut. Vreau sa mi zici daca ai citit-o sau ai vrea si tu sa o citesti. Nu uita ca noi ne revedem curand cu o noua postare, pana data viitoare:

Pupici si multa sanatate!!!