Articol

Recenzie Triodeluxe

Bună tuturor,

Acum ceva timp v-am vorbit despre un produs de păr de la Triodeluxe, acum e rândul altor produse.

În special aș vrea să vă vorbesc despre Keratina lichidă de la Anian, pe care am tot văzut-o prin articole, pe bloguri, pe instagram, toată lumea o laudă și voiam să știu și eu dacă își merită cuvintele frumoase și ca și în celălalt caz, tot eu am ales acest produs.

Ce zic cei de la Triodeluxe despre ea?

Keratina lichidă, tratament pentru par Anian. Previne și combate căderea părului. Reface părul deteriorat. Soluţie complexă de tratament și îngrijire cu efect garantat. Nu pulverizați produs în exces.

Ce zic eu?

Eu am ales-o pentru că știam că este bună pentru căderea părului și cum eu am această problemă, am zis că nu strică să încerc și acest produs, oricum am încercat destule, unul în plus nu strică.

Eram foarte curioasă de textura acestui produs, pentru că mă așteptam la altceva, dacă îl pulverizați așa pe mână, se simte destul de lipicios, lucru care m-a cam speriat la început.

Eu îl aplic după cum spun și instrucțiunile, după ce m-am spălat pe păr și am uscat un pic părul în prosop, e semi-ud să îi zicem, apoi folosesc uscătorul de păr, asta pentru că el se activează și se prinde mai repede de fiecare fir de păr.

Rezultatul m-a uimit de la prima utilizare și dacă mă urmăriți pe instagram, știți că v-am zis și acolo că îmi place mult efectul lui pe părul meu.

Am văzut cât de frumos se așează părul, nu stă lipit de cap sau ceva de genu, pur și simplu îl așează foarte frumos, îi dă puțin volum și mama a observat de cum a intrat în cameră la mine: Cu ce te-ai dat pe păr, pare mai lucios?

Pe mine m-a cucerit acest produs și clar funcționează pentru părul meu.

În punguța de la Triodeluxe am mai avut două produse: un odorizant, ce mi place la el este faptul că poate fi folosit atât pentru baie, cât și în alte locuri, cum ar fi:sacul de gunoi, raftul cu încălțăminte, șamd și un ser pe care l-am dat într-un concurs pe instagram.

Tu folosești produse Triodeluxe?

Aștept răspunsul tău, până data viitoare:

Să ai o zi superbă!!!

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. […] brandul Triodeluxe știam de câțiva ani, am mai testat produse și v-am vorbit despre ele separat. De data asta m-am gândit să le grupez și să vi le […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *